Μουσική

Ψηφίζουμε το ελληνικό τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στη Eurovision

today6 Μαρτίου, 2017

Background
share close

Απόψε στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 ψηφίζουμε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision 2017, στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια του Ελληνικού Τελικού, που θα παρουσιάσουν η Έλενα Μπουζαλά και ο Αντώνης Λουδάρος, το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει κατόπιν ψηφοφορίας, 70% της ψήφου του κοινού και 30% της ψήφου της κριτικής επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας.

Το κοινό ψηφίζει ως εξής:

Οι τηλεθεατές εντός Ελλάδος, θα μπορούν να ψηφίσουν με δύο τρόπους: μέσω τηλεφωνικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο ή μέσω γραπτού μηνύματος από κινητό τηλέφωνο. Ειδικότερα:

– Η ψηφοφορία μέσω τηλεφωνικής κλήσης γίνεται καλώντας τον αριθμό 901.901.40 ΧΧ , προσθέτοντας τον αριθμό του τραγουδιού της επιλογής μας, όπως αυτός θα εμφανίζεται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

– Η ψηφοφορία μέσω γραπτού μηνύματος γίνεται γράφοντας τον αριθμό προτίμησης του τραγουδιού, όπως αυτός θα εμφανίζεται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και κάνοντας αποστολή στον αριθμό 54340.

Και στις δύο περιπτώσεις η χρέωση είναι 0,62€ ανά κλήση/SMS συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τα τηλέφωνα υποστήριξης για το κοινό είναι: τα 2111885586 και  2118001524

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δύο ακόμη συμμετοχές θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους: ο Ηοvig που εκπροσωπεί την Κύπρο, με το τραγούδι «Gravity» και οι Sunstroke Project, εκπρόσωποι της Μολδαβίας, με το τραγούδι «Ηey Mama».

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%