Μουσική

ρὸκ γᾶζ – τὸ ὄνομά μου εἶναι κανένας | Νέο τραγούδι

today21 Μαρτίου, 2022

Background
share close

ρὸκ γᾶζ – τὸ ὄνομά μου εἶναι κανένας

Οι ρὸκ γᾶζ συνεχίζουν με δύο παράλληλες αφηγήσεις σε μία πλοκή μυστηρίου. Στην πρώτη αναζητούν ένα δρόμο οδηγό προς το φως, την ελευθερία, τον έρωτα.

Στην δεύτερη, μία γυναίκα, η Ευρυδίκη, είναι παγιδευμένη , φυλακισμένη. Αυτή την φορά μέσα σε έναν εικονικό μεταπραγματικό κόσμο. Σε ένα κόσμο όπου όλα, αν και φαίνονται φυσικά, είναι προγραμματισμένα να ακολουθούν απρόσωπα,  άψυχα μέτρα και εντολές, μέσα σε προκαθορισμένα κουτιά-πίστες. Έχει οδηγηθεί εκεί μέσα από κάποιο μηχανισμό ελέγχου, από κάποιο άτεγκτο σύστημα; Μήπως η ίδια επιθυμεί τον εγκλωβισμό της; Ή μήπως έχει φτιάξει έναν αντίθετο εαυτό;

Η Χριστίνα Τσάτσου παίζει την Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Σεμιτέκολο σκηνοθετεί.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Οι ρὸκ γᾶζ, μέσα από μια νέα no wave μουσική και ποιητική ματιά, ξανακοιτάνε τα στερεότυπα και τις βεβαιότητες της εποχής μας. Αναζητούν την ανάκτηση των εννοιών και τον δρόμο στον οποίο ο άνθρωπος είναι και γίνεται άνθρωπος.  

ρὸκ γᾶζ είναι ο Γιώργος Γκίνης (Alive She Died, Trespass, Ding An Sich, Άμμος) και ο Ηρακλής Αναστασιάδης (Alive She Died, Trespass, Atria, GAD., Dark En Ciel)

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Ammos Music

Μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις  μεγάλες διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες όπως:

iTunes/Apple Music, Amazon, Spotify, YouTube Music, Deezer κ.λ.π.  

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Τα περισσότερα πράγματα από τα οποία αποτελείται ο κόσμος είναι αόρατα για εμάς!

Διότι η όρασή μας βλέπει έναν πολύ περιορισμένο αριθμό πραγμάτων, όσο μεγάλος κι αν είναι, το ορατό είναι πολύ λιγότερο σε σύγκριση με το αόρατο. Δεν βλέπουν τα μάτια μας τον κόσμο! Το μυαλό μας είναι που τον βλέπει! Και δεν τον βλέπει έτσι απλά, τον επεξεργάζεται και έπειτα μας δίνει την εικόνα. Τον επεξεργάζεται σύμφωνα με τις τράπεζες των δεδομένων που ήδη έχει, τράπεζες που στην πλειοψηφία τους φιλοξενούν […]

today20 Μαρτίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%