Μουσική

Royal Arch “Road to the light” | Νέο τραγούδι

today24 Μαρτίου, 2022

Background
share close

Οι Royal Arch επιστρέφουν με το δεύτερο τους κομμάτι “Road to the light” το οποίο κινείτε σε πιο indie rock/post punk μονοπάτια με φανερό υπόβαθρο από την 80s και 90ς μουσική σκηνή. Αυτό το κομμάτι μας διηγείται για την στιγμή που ένας άνθρωπος αποφασίζει ότι πρέπει να πάει προς το φως και να αφήσει πίσω του το παρελθόν αλλά πρώτα αντιμετωπίζοντας το. Μιλάει για όλες αυτές τις σκοτεινές στιγμές και νύχτες όπου τον πνίγουν, μέχρι που έρχεται η στιγμή που αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να τρέξει προς την λύτρωση του.

Το κομμάτι στην αρχή έχει μια αναφορά/φόρο τιμής στον Ian Curtis των Joy Division . Έναν άνθρωπο που μέσα από την ζωή του και την μουσική του έχει επηρεάσει πολύ την μπάντα όπως και αρκετό κόσμο παγκοσμίως.

Αυτά τα δυο κομμάτια αποτελούν το πρώτο τους EP, όπου ηχογραφήθηκε στο Suono Studio από τον παραγωγό Άλεξ Μπόλπαση. Το mastering έγινε από τον Nick Townsend στα Infrasonic Sound Studio στο Los Angeles.

To Road To The Light κυκλοφορεί με ένα εντυπωσιακό Visualizer στο Youtube όπου δημιουργήθηκε από τον Bewild Brother.

Δείτε το εδώ:

Kυκλοφόρησε σε βινύλιο 7”, στα τέλη του Φεβρουαρίου από τις: Make me Happy Records (EU), Jigsaw Records (US) και Fastcut Records (AS).

Στις 16 Απριλίου οι Royal Arch θα ανοίξουν ως special guest την πρώτη εμφάνιση του παγκοσμίου κλάσης indie Άγγλου μουσικού Jake Bugg στην Ελλάδα.

Στο παλιό αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ στο γκάζι.

Λίγα λόγια για τους Royal Arch

Οι Royal Arch είναι μια πενταμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το 2020 και αποτελείται από τους : Ηλία Μασρί (φωνητικά), Νίκο Κόκκινο (κιθάρα), Ορέστη Λουκά (μπάσο), Ηλία Κόκκινο (ντραμς) και Βασίλη Δούση (κιθάρα).

Τα μέλη των Royal Arch γνωρίστηκαν την εποχή που φοιτούσαν σε ένα Λύκειο του Πειραιά. Με την ενσωμάτωση του τραγουδιστή Ηλία Μασρί το 2020, η σύνθεση της μπάντας ολοκληρώθηκε και άρχισε να δραστηριοποιείται.

Το “La Nuit” (Η Νύχτα) ήταν το πρώτο κομμάτι των Royal Arch που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2021 και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση από πολύ κόσμο και μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς oπως το ιρλανδικό RTE2 fm.

Ακολουθήστε τους Royal Arch

Facebook | Instagram | Spotify | Youtube

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%