Μουσική

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Ντέιβιντ Μπάουϊ (David Bowie) στις 31 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

today14 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Μία μοναδική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Ντέιβιντ Μπάουϊ θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, στο περίφημο «Carnegie Hall» της Νέας Υόρκης.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη στο πλαίσιο αφιερώματος στην καριέρα του θρυλικού καλλιτέχνη, ωστόσο μετά τον θάνατό του οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα αποτελέσει τελικά συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του.

Το συγκρότημα του Tony Visconti, παραγωγού του Ντέιβιντ Μπάουϊ, θα ερμηνεύσει τραγούδια του «χαμαιλέοντα της ροκ», ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι: Σύντι Λόπερ (Cyndi Lauper), the Mountain Goats, Heart’s Ann Wilson, Perry Farrell, Τζέικομπ Ντύλαν (Jakob Dylan), Δε Ρουτς (The Roots) κ.ά., ενώ το παρόν τους αναμένεται να δώσουν και οι Πωλ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney) και Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger)

Mick-Jagger-and-David-Bowie-with-Paul-McCartney

Τα εισιτήρια έγιναν μέσα σε λίγες ώρες sold out μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

Το άλμπουμ «Blackstar», του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού, το οποίο κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του, βρέθηκε στην πρώτη θέση του αμερικάνικου iTunes τη Δευτέρα.

Υπολογίζεται ότι τις πρώτες δώδεκα ώρες από την είδηση του θανάτου του, 35 εκατομμύρια χρήστες στα social media πραγματοποίησαν περί τις 100 εκατομμύρια αναρτήσεις.

Στο μεταξύ, θαυμαστές του Μπάουι ανάβουν κεριά έξω από το σημείο όπου γεννήθηκε, στο Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου, αλλά και στο αστέρι του στη «Λεωφόρο της Δόξας» (Hollywood Walk of Fame), έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη καθώς και έξω από το διαμέρισμα που διατηρούσε παλαιότερα στο Βερολίνο.

 

Πηγή: imerisia.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%