Μουσική

Έγινε τραγούδι, έγινε καρτούν και ταινία, τώρα το «Yellow Submarine» των Beatles γίνεται Lego!

today19 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπητά παγκοσμίως τραγούδια των Beatles που έχει τιμηθεί με διάφορους τρόπους. Τώρα λοιπόν το διάσημο αυτό κίτρινο υποβρύχιο γίνεται και «παιδικό» (καθώς πολλά lego ούτε από ενήλικες δεν συναρμολογούνται εύκολα) παιχνίδι.

Ο Kevin Szeto είναι σχεδιαστής των περίφημων παιχνιδιών Lego, ο οποίος και πήρε την πρωτοβουλία της δημιουργίας του συγκεκριμένου σχεδίου και δήλωσε σχετικά: «Σαν ερασιτέχνης μουσικός και συνθέτης υπήρξα πάντα επηρεασμένος από την μουσική των Beatles. H δημιουργία του «Yellow Submarine» είναι ο δικός μου τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στα «Σκαθάρια», όπως και μια ευκαιρία να αναδείξω για μια ακόμα φορά το φαινόμενο Beatles».

sub4

Το Lego «Yellow Submarine» αποτελείται από 550 κομμάτια και περιλαμβάνει προπέλα, πηδάλιο και περιστρεφόμενα περισκόπια. Το πάνω μέρος του υποβρύχιου ανοίγει, αποκαλύπτοντας το πιλοτήριο, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ως πλήρωμα τους μικροσκοπικούς John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr. Οι Lego φιγούρες τους περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

sub3 sub2 sub1

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%