Μουσική

Vegas: Αυτή είναι η φωνή που αντικαθιστά τη Μελίνα

today18 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

Το όνομα της καινούργιας γυναικείας φωνής των Vegas είναι Κατερίνα!

Τις προηγούμενες ημέρες, το συγκρότημα των Vegas ανακοίνωσε ότι τα μέλη του θα πορευτούν από εδώ και στο εξής χωριστά, προξενώντας «ερωτηματικά» στους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, η – μέχρι πρό τινος – κεντρική τραγουδίστρια του μουσικού συγκροτήματος, Μελίνα Μακρή, ήταν αυτή που γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το μουσικό σχήμα που βρισκόταν μαζί με τον Zeraw και τον DJ Airth τα τελευταία οκτώ περίπου χρόνια.

Ύστερα από τη σχετική προσωπική απόφαση που έλαβε, θέλησε να αφοσιωθεί και να υπηρετήσει το ελληνικό τραγούδι, ξεκινώντας μία σόλο πορεία.

Αν και η αλλαγή σελίδας συγκροτήματος αιφνιδίασε το κοινό, ο Zeraw και ο DJ Airth φαίνεται πως είχαν προετοιμάσει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή.

Η φωνή που αντικαθιστά τη Μελίνα Μακρή έχει ενσωματωθεί στους Vegas και αποκαλύπτεται σε συνέντευξη που έδωσε στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «People».

Το όνομά της είναι Κατερίνα και, όπως προκύπτει από τη φωτογράφησή της, έχει ήδη αφομοιώσει στην εμφάνισή της το στυλ του γκρουπ.

Vegas νέα τραγουδίστρια - Katerina Koukouraki - Κατερίνα Κουκουράκη - Hit Channel

Ποια είναι η Κατερίνα;

Τη γνωρίσαμε όταν συμμετείχε στο «Greek Idol» το 2011, περνώντας στα live του talent show. Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Με τη μουσική ασχολήθηκε από μικρή ηλικία. Ήρθε στην Αθήνα με αφορμή τις σπουδές της στο πεδίο των εφαρμογών multimedia και συνέχισε στον τομέα παρασκευής φαρμάκων και καλλυντικών. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής.

Όπως η ίδια δηλώνει, αφορμή για να ενταχθεί στους Vegas στάθηκε ένα τηλεφώνημα του Zeraw το καλοκαίρι, αφού είχε προταθεί από μία κοινή τους φίλη.

Έπειτα από πολλές ώρες στο στούντιο, δοκιμές και συζητήσεις, η Κατερίνα έγινε τελικά η καινούργια φωνή των Vegas!

Vegas νέα τραγουδίστρια - Katerina Koukouraki - Κατερίνα Κουκουράκη - Hit Channel

Φοβάται τη σύγκριση με τη Μελίνα;

«Βέβαια! Δεν μπορώ να αποφύγω αυτή τη σύγκριση. Όμως, εγώ είμαι η Κατερίνα και, όπως είπαν τα παιδιά, θα φτιάξουν το νέο σχέδιοτου συγκροτήματος πάνω μου. Είναι αναμενόμενο πως θα υπάρξουν σχόλια, αλλά ξέρω πως θα έχω τα παιδιά δίπλα μου που θα με βοηθήσουν να διαχειριστώ ένα κακό δημοσίευμα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Κουκουράκη στο «People» στην πρώτη της συνέντευξη ως μέλος των Vegas.

 

Πηγή: hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%