NG News

Οι Άγγελοι του NGradio δίνουν συνέντευξη στο e-tetRadio

today11 Δεκεμβρίου, 2015

Background
share close

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Κανελλόπουλο και το e-tetRadio για τη μοναδική αυτή συνέντευξη! Σας παραθέτουμε το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε στο e-tetradio.gr:

Τάσος, Βασιλεία, Φαία, Άννα-Μαρία και Χαρούλα, οι Άγγελοι του NGradio

a6f1b73b-e0e5-49cf-9ef9-7aee0384d0ca1449769937

Είναι πέντε νέα παιδιά κι έχουν φτιάξει ένα σούπερ web radio (που γίνεται και τηλεόραση), το New Generation Radio, το NGradio. Και είναι καταπληκτικοί σε όλα τους. Χαρούμενοι, αισιόδοξοι και, το βασικότερο, τρελαίνονται για το ραδιόφωνο. Το e-tetRadio τους συνάντησε και μίλησε μαζί τους.
«Είμαστε οι: Τάσος, Βασιλεία, Φαία, Άννα-Μαρία και Χαρούλα» λένε και είναι όλο χαμόγελα. «Tο ραδιόφωνό μας ξεκίνησε το 2010, μέσα σε μία υπόγεια αποθήκη. Από το μουσικό μας στούντιο (είμαστε όλοι μουσικοί) κατεβήκαμε λίγα μέτρα κάτω από τη γη για να εκπέμψουμε σε όλο τον πλανήτη. Θελήσαμε την αγάπη μας για τη μουσική να την επεκτείνουμε σε real time επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από αυτή».
Πάνε πολύ καλά πάντως αν και αρχικά τις εκπομπές τις ακούγανε μόνο αυτοί (γέλια). «Όπως φυσικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και η οικογένεια και οι φίλοι μας (πολλά γέλια). Στην πορεία, μέσα από πολλή δουλειά στα κοινωνικά δίκτυα αποκτήσαμε πραγματικούς ακροατές. Δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας σε διάφορα μουσικά στυλ. Πειραματιστήκαμε κάνοντας εκπομπή δύο μαζί, μετά αλλάζαμε το ζευγάρι έμπαινε άλλος στη θέση άλλου, μετά τρεις μαζί και ούτω καθ’ εξής. Μία απίστευτα ωφέλιμη διαδικασία μέσα από την οποία μάθαμε ο ένας τον άλλο ραδιοφωνικά και, το σημαντικότερο, εκπαιδευτήκαμε στο να “νιώθει” και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, την ώρα που είναι εκτεθειμένος στο ραδιοφωνικό αέρα».
Για έναν ολόκληρο χρόνο έκαναν ταυτόχρονα κι εκπομπή στον Real FM. «Μας έστειλε μήνυμα ο κύριος Νίκος Χατζηνικολάου που έλεγε “Σύντομα θα συνεργαστούμε”. Κι έτσι κι έγινε. Η πεντάδα ονομάστηκε Άγγελοι του Real. Βρεθήκαμε μέσα σε επαγγελματικό στούντιο, με αυστηρό πρόγραμμα και τα πάντα όλα σε απόλυτη ακρίβεια. Παράλληλα ο NGradio εξέπεμπε κανονικά. Ήδη είχαν έρθει νέοι παραγωγοί, τεχνολογικά βρισκόταν σε πολύ καλό σημείο και το ακροατήριο αυξημένο και πλέον σταθερό».
Έχουν και εικόνα και ήχο. Τι προτιμούν περισσότερο; «Η μεγάλη μας αγάπη είναι το ραδιόφωνο. Στην πορεία, και ενώ εκπέμπαμε μόνο με ήχο, διαπιστώσαμε πως η υπόθεση εικόνα, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το ίντερνετ. Το facebook για παράδειγμα όπως και τα περισσότερα social, κερδίζει και ενεργοποιεί τους χρήστες του μέσα από τη δυνατότητά του να προβάλει την εικόνα τους, το σπίτι τους, τους φίλους τους και πάει λέγοντας. Εμείς αναπτυχθήκαμε αποκλειστικά μέσα από τα social. Οπότε η απόφαση να εμφανιζόμαστε στις οθόνες των ακροατών μέσα από το στούντιο, ήταν μία φυσική εξέλιξη, ένα φυσικό επακόλουθο. Ένας σταθμός με εικόνα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για το κοινό του web. Επειδή γνωρίζουμε πως άλλο είναι το κοινό του web, άλλο των fm και άλλο της τηλεόρασης».
3623b9b3-9904-46bc-ba09-aed5894acb4b1449771655
-Έχετε ένα «λαμπερό» στυλ στις εκπομπές σας, σαν να δίνετε βάση μόνο στην ψυχαγωγία. Ισχύει αυτό;
«Κάθε μας εκπομπή είναι ένα “πανηγύρι” χαράς για εμάς. Έχουν περάσει έξι χρόνια και όχι μόνο δεν έχουμε κουραστεί ή βαρεθεί, τουναντίον νιώθουμε συνέχεια την ανάγκη της ανανέωσης και της προσφοράς της δικής μας χαράς στον κόσμο. Και αυτό επιστρέφεται στο διπλάσιο. Η ομολογία των ακροατών ότι τους φτιάχνουμε την ημέρα, ότι ξεκουράζονται και αισθάνονται όμορφα με εμάς και τις εκπομπές μας, μας σιγουρεύει ότι ψυχαγωγούμε. Πρώτοι εμείς ψυχαγωγούμαστε η αλήθεια είναι και κατ’ επέκταση και οι ακροατές μας. Νομίζουμε δεν είναι τυχαίο πως οι ακροατές, μας γράφουν στα μηνύματα “πάμε να κάνουμε εκπομπή” ή χαρακτηρίζουν τον σταθμό ως δικό τους! Λένε, “ο σταθμός μας”! Ειλικρινά, αυτό το γεγονός είναι που μας δίνει τη μεγαλύτερη χαρά. Θα ερμηνεύσουμε τον χαρακτηρισμό σας “λαμπερό στυλ” ως “έχετε πάντα χαμόγελο στα χείλη, γελάτε συχνά, δεν μιζεριάζετε μέσα από τα σχόλιά σας”» (γέλια).
-Πως τα πάτε μεταξύ σας;
«Είμαστε μαζί και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Απολαμβάνουμε τις ικανότητες που έχει ο καθένας σαν άτομο και το πως αυτές αναπτύσσονται μέσα από τη συνεργασία της ομάδας. Στον αέρα, όταν είμαστε και οι πέντε, λειτουργούμε ως transformer, μία δηλαδή ραδιοφωνική οντότητα, η οποία μέσα από τα χρόνια και την εμπειρία δημιουργείται ακαριαία με το που το λαμπάκι On Air γίνει κόκκινο! Είναι μία μαγική διαδικασία η οποία αρέσει απίστευτα και στον κόσμο».
-Είστε τελικά Άγγελοι;
«Είμαστε άνθρωποι (γέλια). Το όνομα “Άγγελοι” προέκυψε από την εκπομπή που κάναμε στον Real FM. Μας έχει μείνει και τώρα. Τα Αγγελάκια μας αποκαλούν. Είμαστε λοιπόν αγγελιοφόροι χαράς, καλών μηνυμάτων και ωραίας μουσικής. Το προσπαθούμε».
-Τι σημαίνει να είσαι διάβολος;
«Θα ρωτήσουμε κι εμείς στην εκκλησία. Κάτι θα ξέρουν μάλλον να μας πουν». (γέλια)

– See more at: www.e-tetradio.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%