NG News

Αλκιβιάδης Στεφανής, ένας ωραίος Έλληνας! Ναι, πράγματι κάποιοι είναι αναντικατάστατοι!

today8 Σεπτεμβρίου, 2021 5

Background
share close

«Το ταξίδι, οι στόχοι και τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ! Μόνο αγάπη και υπερηφάνεια για την Πατρίδα, που με τιμή πάντα υπηρετώ».

Ο ΝGradio τιμά για μια ακόμη φορά τον στρατηγό και τέως, πλέον, υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή!

Αλκιβιάδης Στεφανής: μια λαμπερή προσωπικότητα, εγνωσμένου, διεθνώς, κύρους και αποδεδειγμένης, επί σαράντα χρόνια στο στράτευμα, ικανότητας, η αγάπη για την πατρίδα του οποίου αλλά και η παιδεία του και η στρατιωτική του ικανότητα και αρετή, συνόδευσαν την διαδρομή του ως τα ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα και στην συνέχεια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

Εκεί, υπερασπίστηκε σθεναρά την πατρίδα μας και τα σύνορα μας σε μια κρίσιμη για την Ελλάδα στιγμή με τις  ανεξέλεγκτες  παραβιάσεις του εθνικού μας χώρου από τον Έβρο και το Αιγαίο,  από εξίσου ανεξέλεγκτης (στην πλειοψηφία τους) ταυτότητας πρόσωπα που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα κατά στίφη, και με δεδομένη την ευθέως εχθρική πολιτική των Τούρκων.  

Μία σπάνια προσωπικότητα, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας σπάνιος στρατιωτικός, γεμάτος αγάπη και όραμα για την πατρίδα και τον άνθρωπο, με λαμπερή παιδεία και πολιτισμό, ο οποίος μας απέδειξε την αποτελεσματικότητα του και ως πολιτικός! Συνηθίσαμε να τον βλέπουμε να συνεχίζει και ως υφυπουργός Άμυνας να οργώνει καθημερινά τα σύνορα μας, εμψυχώνοντας και φροντίζοντας το στρατιωτικό μας δυναμικό διατηρώντας με την παρουσία του σε υψηλή ετοιμότητα το στράτευμα και τις ακριτικές περιοχές. Αλλά και καταγράφοντας προβλήματα και λύσεις.

Στους δύσκολους για τα εθνικά μας θέματα καιρούς, ήταν τιμή αλλά και μεγάλη ασφάλεια για όλους τους Έλληνες ένα πρόσωπο με την παιδεία, την εμπειρία και το ήθος του κ. Στεφανή!  Μία προσωπικότητα του διαμετρήματος του ήταν βέβαιο ότι θα υπηρετούσε με το βέλτιστο τρόπο την Ελλάδα και από το υπουργείο Άμυνας!

Ως αρχηγός ΓΕΣ έγραψε ιστορία με το ύφος και το ήθος του καθώς αναβάθμισε εντυπωσιακά την εικόνα του στρατού στην κοινωνία! Με το ίδιο ύφος και ήθος έγινε πολιτικός όλων των Ελλήνων! Δεν είναι τυχαίο πόσο αγαπητός είναι στην κοινωνία και πόσο ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε για την απαράδεκτη σε τέτοιους καιρούς απομάκρυνση του από το υπουργείο Άμυνας!

Θαυμάσαμε την  ευαισθησία του ήδη ως αρχηγού ΓΕΣ στα θέματα πολιτισμού, και συνέχισε να μας ξαφνιάζει -όπως με  την εμβληματική του κίνηση να αναλάβει προσωπικά την αποκατάσταση της Οικίας Παύλου Μελά και την απόδοση της ως πολιτιστικού μνημείου στην  κοινωνία αλλά κυρίως ως σπονδή στην εθνική μας μνήμη!

Τιμή για όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως των πολιτικών τους πεποιθήσεων, ένας άριστος στην υπηρεσία της πατρίδας!

Τι κατάρα σε αυτή την χώρα να μην στεριώνουν οι άξιοι! 

Σίγουρα ο Ερντογάν θα χαίρεται με την απομάκρυνση του από το υπουργείο Άμυνας!

Εκείνος άφησε το χρυσό του χνάρι από όπου πέρασε! Ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά! Ωραίος ως Έλληνας, από την Φυλή των αρίστων!

Με τον Αλκιβιάδη Στεφανή around σίγουρα η Ελλάδα  κοιμόταν πιο ήσυχη! Tον ευχαριστούμε από καρδιάς! Και ελπίζουμε η πατρίδα να τον αξιοποιήσει σύντομα σε ανάλογη των ικανοτήτων του θέση!  

Χαίρε Αλκιβιάδη!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%