NG News

Μία ελπίδα γεννήθηκε στον Έβρο. Συγχαρητήρια στον συνοριοφύλακά μας.

today23 Μαρτίου, 2020

Background
share close

Ο Επίλαρχος, συνοριοφύλακας των τεθωρακισμένων του Ελληνικού στρατού στον Έβρο, Γιώργος Μαργαρίτης, έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, σήμερα με την ανάρτησή του στο facebook γνωστοποίησε ότι ήρθε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι του, δίνοντας με την ανάρτηση επλίδα και δύναμη σε όλους.

ΟΓιώργος Μαργαρίτης, είναι μόνιμος στρατιωτικός στον Έβρο και ζει την δύσκολη πραγματκότητα από πρώτο χέρι. Τα λόγια που έγραψε στην ανάρτησή του είναι κάτι παραπάνω από συγκηνιτικά.

” Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να γεννηθεί σήμερα ο δεύτερος πρίγκιπας μου. Εν μέσω μια νέας πραγματικότητας που βιώνει όλη η Ελλάδα, νιώθω έχοντας τον στην αγκαλιά μου πως γεννιέται Ελπίδα. Ένας ακόμα πιστός στρατιώτης της Πατρίδας.. Ένας ακόμα Έλληνας. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανεις. ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ.
Όλο αυτό τον καιρό, από την ημέρα όπου κατευθυνόμενοι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να εισέλθουν στον Έβρο, δεν είχα ουδεμία διάθεση για αναρτήσεις «ελαφρές» και οτιδήποτε άλλο, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια ο ΕΒΡΟΣ είναι το σπίτι μου. Και μαζί με αυτή τη μάχη, μπήκα και εγώ όπως και όλη η Ελλάδα στη μάχη ενάντια στον Ιό. Σήμερα είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε. Σε όλα τα μέτωπα. Γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.”

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%