NG News

Μαρινέλλα, K. Μακεδόνας, E. Παπαρίζου, αφοί Τσαχουρίδη και H. Αδάμου στον NGradio

today27 Φεβρουαρίου, 2019

Background
share close

Συνάντηση κορυφής αυτή τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 21:00 στον www.ngradio.gr!

Η Μαρινέλλα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Ήβη Αδάμου έρχονται όλοι μαζί, απευθείας απ’ το Διογένης Studio, στο στούντιο του NGradio για μια μοναδική συνέντευξη!

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο “Μαρινέλλα” θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια , με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι  αδιαμφισβήτητα  ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες. Στα τριάντα χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών και πάντα με ήθος και συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλά στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια, που του επιτρέπουν να νιώθει περήφανος για τις επιλογές του.

 

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διεθνή ονόματα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 θα κλείσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία, τα τραγούδια της μετράνε εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο You Tube, οι δίσκοι της εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ είναι δύο απρόσμενοι και ανατρεπτικοί καλλιτέχνες. Πρόκειται για σπουδαίους σολίστες, με σπάνιο ταλέντο και πίστη στη μουσική που υπηρετούν, που τους επιτρέπει να περνάνε από το ένα είδος στο άλλο και να παντρεύουν με επιτυχία, ξεχωριστές μουσικές παραδόσεις. Μέσω ενός παγκόσμιου ρεπερτορίου, αποδίδουν μουσικές του κόσμου με ήχο “ελληνικό, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα.

Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου. Ήδη μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασσικά musical.

 

 

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου λοιπόν, στις 21:00, σας περιμένουμε όλους στον www.NGradio.gr για μια ξεχωριστή συνέντευξη από τους κορυφαίους αυτούς καλλιτέχνες! Για πρώτη φορά όλοι μαζί σε ραδιοφωνική εκπομπή!

 

Απολαύστε τους στο Διογένης Studio κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 19:00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%