NG News

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία για πρώτη φορά σε κοινή συνέντευξη στον NGradio.gr

today28 Νοεμβρίου, 2017

Background
share close

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 18:30

www.NGradio.gr

στην εκπομπή «Ήχος, το Τελικό Σύνορο»

 

 

Μια «γυναικεία υπόθεση» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον www.NGradio.gr! Τρεις σπουδαίες φωνές, τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες, σε μια μοναδική συνέντευξη για πρώτη φορά και οι τρεις μαζί!

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία θα είναι καλεσμένες αυτή την Κυριακή, στις 18:30 στην εκπομπή «Ήχος, το Τελικό Σύνορο», με τον Στέλιο Νικολαΐδη και τον Ισίδωρο Πάτερο, στο παγκοσμίως βραβευμένο web radio-tv NGradio.gr! Αφορμή  οι κοινές εμφανίσεις τους στη σκηνή του ΓΚΑΖΙ LIVE για όλη τη χειμερινή σεζόν, που ξεκινούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης περιοδείας τους σε Ελλάδα και εξωτερικό φέτος το καλοκαίρι.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος».  Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελένη Βιτάλη, η χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, δονεί και συναρπάζει και με το ευρύ ρεπερτόριο της ξεσηκώνει τον κόσμο.

Η Γλυκερία, που έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού, θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Σε κάθε εμφάνισή της, εντός και εκτός συνόρων, ενθουσιάζει το κοινό.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου λοιπόν, στις 18:30, σας περιμένουμε όλους στον www.NGradio.gr για μια μοναδική συνέντευξη από τις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού τραγουδιού! Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία για πρώτη φορά και οι τρεις μαζί σε ραδιοφωνική εκπομπή!

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%