NG News

O NGradio.gr μεγάλος νικητής των WEBAWARDS 2017

today30 Οκτωβρίου, 2017

Background
share close

Ο Ελληνικός ιντερνετικός σταθμός Ngradio.gr κέρδισε για 3η συνεχόμενη χρονιά, αυτή την φορά δύο (2), διεθνή βραβεία στα 2017 WEBAWARDS FOR OUTSTANDING ACHIEVEMENT in Web Development που διοργανώνει το WMA (Web Marketing Association)! Έφερε την Ελλάδα πρώτη στον τομέα του Ραδιοφώνου και της Τεχνολογίας!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του WMA αναφέρει:

«The WMA is proud to present the winner of 2017 WEBAWARD FOR OUTSTANDING ACHIEVEMENT in Web Development, NGradio.gr – The Best Web Radio in the world with the best radio producers for the Best Radio Website and Technology Standard of Excellence»

«Το WMA με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει τον νικητή του 2017 WEBAWARD FOR OUTSTANDING ACHIEVEMENT in Web Development, NGradio.gr – τον καλύτερο ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό στον κόσμο με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, για το βραβείο της Καλύτερης Ιστοσελίδας Ραδιοφωνικού Σταθμού και Πρότυπο Τεχνολογίας!»

Ο Ngradio.gr βραβεύτηκε για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, το ήθος του, τον επαγγελματισμό του, καθώς και το περιεχόμενο της σελίδας του και των εκπομπών του, αφήνοντας πίσω χιλιάδες σταθμούς από όλο τον κόσμο.

Ο Νgradio.gr κατέκτησε την κορυφή μεταξύ περίπου 400.000 διαδυκτιακών ραδιοφωνικών σταθμών  από όλο τον κόσμο, ενώ η κριτική επιτροπή, η οποία επέλεξε τον Ngradio.gr για νικητή, περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη πολυεθνικών εταιριών όλων τον τομέων, όπως yahoo!, Microsoft, Disney, National Geographic, BlackRock κ.α.

Οι τομείς στους οποίους βαθμολογήθηκε και διακρίθηκε ο Ngradio.gr είναι ο σχεδιασμός, η καινοτομία, το περιεχόμενο, η τεχνολογία, η διαδραστικότητα, η αυθεντικότητα και η ευκολία στην χρήση.

Είναι τιμή μας που στην πρώτη θέση παγκοσμίως βρέθηκε ένα ελληνικός σταθμός. Όλοι οι παραγωγοί και οι συνεργάτες του Ngradio.gr αισθανόμαστε περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Περισσότερο περήφανοι όμως αισθανόμαστε γιατί σε αυτή την προσπάθεια είχαμε στο πλευρό μας όλους τους ακροατές μας, αυτή τη μεγάλη, παγκόσμια παρέα του Ngradio.gr

Για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του WMA με την βράβευση του NGradio.gr:

AWARD: Best Radio Website http://www.webaward.org/winner.asp?eid=32493#.V9ezWvmLSUk

AWARD: Technology Standard of Excellence http://www.webaward.org/winner.asp?eid=32968#.V9ezPfmLSUk

Για να μεταβείτε στην επίσημη λίστα της κριτική επιτροπής πατήστε εδώ: http://www.webaward.org/judges.asp#.Veczo_btlBd

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%