NG News

Ο ακροατής Γιάννης Βελωτάς για την εκπομπή “Έντεκα Με Μία”

today25 Μαρτίου, 2020

Background
share close

Αυτό είναι το μήνυμα του ακροατή Γιάννη Βελωτά για την Χαρούλα Νικολαΐδου, ραδιοφωνική παραγωγό στον NGradio που παρουσιάζει την εκπομπή “Έντεκα Με Μία”.

Η αναγνωρίση της δουλειάς των παραγωγών μας από ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και το ραδιόφωνο είναι η χαρά μας και το κουράγιο μας για να συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Βελωτά για τα παρακάτω λόγια.

“Συνιστώ να μην χάσετε την σημερινή εκπομπή “Έντεκα με Μια” με την Χαρούλα Νικολαΐδου. Θα είναι ξεχωριστή. Είναι ακριβώς αυτό που λατρεύω ακούγοντας εκπομπές της όλο και περισσότερο και θεωρώ ότι είναι ανυπολόγιστης σημασίας για την ίδια την μουσική τέχνη και την αγάπη που τρέφουμε για αυτήν, σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, της καθημερινότητας μας. Ιδίως στην παρούσα περίοδο που η πλειονότητα των εκπομπών έχει γίνει ένα playlist από κάποια δισκογραφική το οποίο αναπαράγεται συνεχώς.
Ή Χαρούλα με το μεράκι της, την συνέπεια και την καλλιέργεια της αναβαθμίζει ένα τομέα της μουσικής που για τους παλιότερους έχει σχεδόν ξεχαστεί και για τους πιο νέους είναι σχεδόν εντελώς άγνωστη. Κλασσική ροκ, τζαζ, soul, punk, μπαλάντες, alt rock και οποιαδήποτε άλλο είδος μιας μουσικής σκηνής που την νοσταλγούμε και την επιζητούμε αλλά γνωρίζουμε λίγα για αυτή στο σύνολο της. Στην εκπομπή της, η Χαρούλα δεν παίζει απλά ένα κομμάτι που θα ζητήσεις. Σου δίνει μια περιγραφή, κάτι ανέκδοτο, μια συνοχή με κάτι άλλο που είχες ξεχάσει η αγνοουσες. Αυτό είναι που γουστάρω περισσότερο από όλα. Γιατί μέσα στην μέρα μου ξέρω ότι το βράδυ δεν θα ακούσω μόνο δύο ώρες μουσική, αλλά θα μάθω για αυτήν, θα προσθέσω κομμάτια και καλλιτέχνες στο δικό μου playlist και όχι κάτι που θα επιβάλλει ένας μάνατζερ. Είναι πραγματικό λειτούργημα για την ίδια την μουσική αλλά και την συναδέλφωση των ανθρώπων πέραν αυτής, καθότι η Χαρούλα αφιερώνει το μεγαλυτερο κομμάτι του χρόνου της για μουσικές που προτείνουν οι ίδιοι οι ακροατές, σε πραγματικό χρόνο και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ. Δεν ακούς μόνο μουσική, γνωρίζεις νέους ανθρώπους και μοιράζεσαι μαζί τους την αγάπη που εκατέρωθεν νιώθετε για αυτήν.
Η προσήλωση και συνέπεια αυτή είναι αξιοθαύμαστη και δεν περιορίζεται μόνο στην μουσική, αλλά προς οτιδήποτε κάποιος αγαπάει με αυτόν τον τρόπο. Είναι πρότυπο για το πώς πρέπει να σέβεσαι, να προστατεύεις αυτό που αγαπας και φιλοδοξεις να απασχολείσαι. Με στοργή, αυταπάρνηση και αμοιβαιότητα. Με σκοπό να εξυψώνεις την ίδια την “τεχνη” και όχι τον εαυτό σου. Με ευγένεια, επίπεδο και κυρίως ΠΑΙΔΕΊΑ..
Δεν ξέρω αν η Χαρούλα
θα αναγνωριστεί για όλο αυτό όσο της αξίζει, δεν ξέρω αν θα γίνει διάσημη η έστω θα εξασφαλίσει όσα ια μπορούσε να της αποφέρει μια ενδεχόμενη άλλη απασχόληση. Αυτό που ξέρω είναι ότι χάρη σε εκείνη στον ενα- ενάμιση χρόνο που ακουω την εκπομπή της με έχει βοηθήσει σε καθημερινά ζητήματα και είναι έμπνευση για το πώς θέλω να αντιμετωπίζω δικά μου πράγματα που αγαπώ εξ ίσου…. Μπορεί να μην έχει βοηθήσει σημαντικά στο πρωινό ξύπνημα (🤣) αλλά δεν συγκρίνεται στο πόσο έχει βοηθήσει σε όλη την υπόλοιπη μέρα…

(υγ: But I still “Don’t like f-ing Mondays”)….”

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%