Πολιτισμός

Δήμος Αθηναίων: Χριστούγεννα στην Αθήνα για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!

today13 Δεκεμβρίου, 2023

Background
share close

Δήμος Αθηναίων: Χριστούγεννα στην Αθήνα για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!

Η χριστουγεννιάτικη μαγεία και τα λαμπερά χαμόγελα μικρών και μεγάλων πλημμυρίζουν τους χώρους πολιτισμού απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την πόλη

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, ο Δήμος Αθηναίων μας προσκαλεί όλους στους χώρους πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)

για να ζήσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές, να διασκεδάσουμε με μουσικοθεατρικές παραστάσεις και συναυλίες και να συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά και εικαστικά προγράμματα, που προάγουν την χαρά της δημιουργίας και τη συνεργασία, με έμπνευση από την παράδοση των Χριστουγέννων.

Η χριστουγεννιάτικη μαγεία απλώνεται στις γειτονιές και το κέντρο της Αθήνας και όλοι γινόμαστε οι πρωταγωνιστές στη δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία, επιλέγοντας από μια πληθώρα εκδηλώσεων, που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από τον ΟΠΑΝΔΑ, στα Μουσεία, στην Πινακοθήκη, στους πολιτιστικούς χώρους, στις Βιβλιοθήκες και στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις για όλους 

Με εορταστική διάθεση και πολλές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση των Χριστουγέννων, τη μάθηση, την καλλιέργεια των εικαστικών δεξιοτήτων και την ψυχαγωγία, τα Μουσεία, η Πινακοθήκη, το Κέντρο Τεχνών, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», οι Βιβλιοθήκες και τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, υποδέχονται τα παιδιά και τους γονείς τους, αλλά και το ενήλικο κοινό, για να αξιοποιήσουν ποιοτικά τον ελεύθερό χρόνο τους κατά την εορταστική περίοδο και να βιώσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες δημιουργίας και διασκέδασης.Το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» θα φιλοξενήσει χριστουγεννιάτικες δράσεις και μία μοναδική παράσταση αφήγησης για όλη την οικογένεια, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μία λαογραφική γιορτινή ξενάγηση. Το Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος καλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε μια χριστουγεννιάτικη δράση με αφήγηση και ζωγραφική.

Η Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, προσκαλεί τα παιδιά στο εικαστικό εργαστήρι με αφορμή τα έργα της έκθεσης του Αλέξη Κυριτσόπουλου, όπου θα εικονογραφήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία, ενώ το Κέντρο Τεχνών υπόσχεται στους μικρούς μας φίλους τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στο Πάρκο Ελευθερίας, με μια σειρά χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων.
Το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους: εικαστικό εργαστήρι, όπου η χαρά της δημιουργίας συνδυάζεται με την ατμόσφαιρά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας των αρχών του 20ου αι., αφηγηματικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια εμπνευσμένες από την χριστουγεννιάτικη παράδοση του τόπου μας, χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι και χριστουγεννιάτικη βόλτα πολιτισμού για ενήλικες.

Η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τον μαγικό κόσμο των βιβλίων και της φιλαναγνωσίας στις Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων με εκπαιδευτικά προγράμματα, βασισμένα στα βιβλία από τις συλλογές τους, ενώ θα φιλοξενήσουν και παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για όλους, θα πραγματοποιηθούν και στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, τις εστίες πολιτισμού στις γειτονιές τη πόλης. Τα παιδιά θα απολαύσουνεικαστικά εργαστήρια, κατασκευές, προγράμματα μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής, θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια, και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τις ομάδες παιδικού θεάτρου, θεατρικού παιχνιδιού, μουσικής και χορού των Κέντρων Δημιουργικής Μάθησης. Επίσης, πολλές είναι οι προτάσεις διασκέδασης και για τους ενήλικες, οι οποίες απαρτίζονται από μουσικοθεατρική παράσταση με κάλαντα, αλλά και τραγούδια και χορούς από τη Μικρά Ασία και την Κάτω Ιταλία, συναυλία με αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς και παραστάσεις θεάτρου, μουσικής και παραδοσιακών χορών από τις ομάδες ενηλίκων των Κέντρων Δημιουργικής Μάθησης. Τέλος, το Κέντρο Πηλού υποδέχεται όλη την οικογένεια για να συμμετέχει σε ένα μοναδικό εικαστικό εργαστήρι, όπου θα γνωρίσουν το εργαστήρι πηλού και την τέχνη της κεραμικής, και θα πλάσουν περιστέρια, μεταφέροντας το μήνυμα της επί γης ειρήνης.

Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά»

Το αγαπημένο θέατρο στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, ο Πολυχώρος «Άννα και Μαρία Καλουτά», εντάσσεται και φέτος στη λίστα των χριστουγεννιάτικων προτάσεων διασκέδασης στην πόλη, φιλοξενώντας δωρεάν παραστάσεις και συναυλίες για μεγάλους και για όλη την οικογένεια. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, μουσικά σχήματα και θεατρικές ομάδες θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και κεφιού. Το μουσικό παζλ του προγράμματος συνθέτουν ο Λευτέρης Ελευθερίου με  τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Ισίδωρος Πάτερος με το μουσικό σχήμα «Χάρισμα», η Ορχήστρα Βιολιώνε, η οποία συμπράττει με το δημοφιλές μουσικό Ρεμπέτικο Ντουέτο των Βασίλη Σκούτα και Δημήτρη Μηταράκη, ο Κωστής Χρήστου και ο Κώστας Σερέτης με τη Βαλεντίνα. Επίσης, θα απολαύσουμε μία μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού με χορούς και τα τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ οι μικροί θεατές με τους γονείς τους θα παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις και μία μαγική εορταστική μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή, που θα λατρέψουν.

Οι εικαστικές προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο

Το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία καθ’ όλη την εορταστική περίοδο να επισκεφτεί τις εκθέσεις, που παρουσιάζει ο ΟΠΑΝΔΑ στους χώρους πολιτισμού του.  Στο Κέντρο Τεχνών θα συναντήσει την ατομική έκθεση του Κώστα Μπασάνου με τίτλο «Working Title» που πραγματεύεται τον αθέατο δημιουργικό χώρο της εικαστικής παραγωγής, στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων την πρώτη αναδρομική έκθεση του ζωγράφου Αλέξη Κυριτσόπουλου με τίτλο «Παράλληλα», με έργα από το 1963 έως σήμερα και στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» παρουσιάζεται η έκθεση χειροποίητων υφαντών «Τα πλουμιστά Υφαντά της Όσσας Θεσσαλονίκης».

Τα Μουσικά Σύνολα Δήμου Αθηναίων κάνουν χριστουγεννιάτικη στάση στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Τα Μουσικά Σύνολα ντύνουν και φέτος με τις μελωδίες τους το χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πόλης και ενισχύουν την εορταστική ατμόσφαιρα με δύο συναυλίες στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής με αυθεντικά διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, ενώ η Big Band και ο Alexandros Affolter συναντούν το κοινό με εορταστική τζαζ διάθεση.

Τέλος, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το κοινό που θα παρευρεθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ψυρρή θα βιώσει μία ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, όπου σε κλίμα κατάνυξης θα παρακολουθήσει τη μουσικο-ποιητική παράσταση με τον Δημήτρη Βερύκιο με μελωδίες και νανουρίσματα από διάφορες γωνιές της χώρας μας αλλά και του κόσμου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2023 ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 06.01.2024

ΔΕΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ «ΧΩΡΙΑ» ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Από την Αχαρνών και τη Λαμπρινή μέχρι το Παγκράτι και την Ελληνορώσων,
οι γειτονιές της Αθήνας αποκτούν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα «χωριά».
Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους με κατασκευές, γλυκο-κεράσματα, face painting και πολλές ακόμα γιορτινές διαδράσεις. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέτες και ταχυδακτυλουργοί.

Τοποθεσίες:
Πλατεία Μεσολογγίου, Παγκράτι
Πλατεία Χελντράιχ, Νέος Κόσμος
Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί, Θησείο
Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, Κάτω Πετράλωνα
Πλατεία Αθανασίου Διάκου, Θυμαράκια
Πλατεία Ναθαναήλ, Άγιος Ελευθέριος
Πλατεία Αγίου Ανδρέα, Λαμπρινή
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα
Πλατεία Αγίου Δημητρίου & Πανόρμου, Αμπελόκηποι
Πλατεία Πηνελόπης Δέλτα, Ελληνορώσων

Ωράριο λειτουργίας
Καθημερινά: 11:00-14:00 & 15:00-19:30
Κυριακή 31.12: 11:00 – 17:00

8.12.2023-14.1.24

Working Title (Προσωρινός τίτλος)
ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ
Ατομική έκθεση του Κώστα Μπασάνου, σε επιμέλεια του Χριστόφορου Μαρίνου, η οποία πραγματεύεται τον δημιουργικό εκείνο χώρο της εικαστικής παραγωγής που τις περισσότερες φορές παραμένει αθέατος και αποτελεί τον δημιουργικό πυρήνα του εικαστικού έργου.
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Παρασκευή 11:.00- 19:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-15:00.

09.12.2023-11.02.2024

Παράλληλα
Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
Η πρώτη αναδρομική έκθεση του ζωγράφου Αλέξη Κυριτσόπουλου, σε επιμέλεια του Χριστόφορου Μαρίνου, με έργα από το 1963 έως σήμερα, που διακρίνονται για την αντικαταθλιπτική, εν μέρει σατιρική και εν πολλοίς αυτοβιογραφική ζωγραφική του, όπου πρωταγωνιστούν τα έντονα, φωτεινά, αληθινά χρώματα και δευτερευόντως οι ήρωες.
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο 11:00 – 19:00, Κυριακή 10:00 – 16:00

12.12.2023-14.01.2024

Τα πλουμιστά Υφαντά της Όσσας Θεσσαλονίκης
ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ»
Έκθεση χειροποίητων υφαντών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα». Σπάνια στρωσίδια και μπάντες μακεδονικής υφαντικής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το συμμετρικό σχέδιο τους, τα έντονα φυσικά χρώματα βαφής και  τα νατουραλιστικά ή γεωμετρικά μοτίβα (ρόμβος, χελιδόνι –τα χελιδωνάτα).
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Παρασκευή 11:.00- 16:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-15:00.

ΤΕΤΑΡΤΗ
13.12.2023

Συναυλία της Ορχήστρας Βιολιώνε
Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»

20:00

Η Ορχήστρα Βιολιώνε(κατεύθυνση παραδοσιακής μουσικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) συμπράττει με το δημοφιλές μουσικό Ρεμπέτικο Ντουέτο των Βασίλη Σκούτα και Δημήτρη Μηταράκησε μια συναυλίαμε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις σε ρεμπέτικα τραγούδια, σύγχρονες ερμηνευτικές τεχνικές των τοξοτών εγχόρδων και αυτοσχεδιαστική διάθεση.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Ζαρίας (επίκουρος καθηγητής ΤΜΕΤ)
Είσοδος ελεύθερη.

ΣΑΒΒΑΤΟ

16.12.2023

Χριστουγεννιάτικα σουπλά!

Κέντρο Τεχνών

10:30

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 5 ετών.
Με θέμα τον εορτασμό των Χριστουγέννων οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα φιλοτεχνήσουν τα δικά τους έργα τέχνης με ειδικά χρώματα πάνω σε ύφασμα με ή χωρίς την βοήθεια στένσιλ. Φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή τα δικά τους χριστουγεννιάτικα σουπλά.
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 7284150, 210 7232604(Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00).

Μια χριστουγεννιάτικη βόλτα πολιτισμού στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο | Οι θεσεισ συμπληρωθηκαν
Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»

10:30-12:00

Δράση για ενήλικες άνω των 60 ετών.
Η χριστουγεννιάτικη βόλτα ξεκινά από το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» για ένα νοσταλγικό «ταξίδι» στην Αθήνα των αρχών του 20ου αι. στην έκθεση «Οδοιπορικό της παλιάς Αθήνας» και στη συνέχεια, περπατάμε για λίγο στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών για να φτάσουμε στο Μουσείο Ηρακλειδών. Εκεί μας περιμένει μια ξενάγηση στην έκθεση «Εύρηκα. Επιστήμη, τέχνη και τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων».
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3414466 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-15:00).

Εικονογραφώντας τα Χριστούγεννα στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων

11:00-12:00
Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών.
Με αφορμή τα έργα του Αλέξη Κυριτσόπουλου θα περιηγηθούμε στην Πινακοθήκη, ανακαλύπτοντας τα έργα του με χριστουγεννιάτικη διάθεση μέσα από χρυσόσκονη και λαμπιόνια και θα εικονογραφήσουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 5202420 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00).

Συνάντηση με τους καλικάντζαρους. Σκανταλιές ή Ζωγραφιές; Ελάτε να το ανακαλύψουμε
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης κυψελησ

11:00-12:00 & 12:00-13:00

Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15/ώρα 
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 8821428  (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Χριστουγεννιάτικα στολίδια στον κύκλο του μαλλιού

Μουσείο Λαΐκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»

12:00
Χριστουγεννιάτικη δράση για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.
Ελάτε να προετοιμάσουμε τα πιο ζεστά Χριστούγεννα, μαθαίνοντας για τον κύκλο του μαλλιού κι αφού γνωρίσουμε αυτό το πολύτιμο φυσικό υλικό, θα φτιάξουμε μαζί τα πιο όμορφα μάλλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Σε συνεργασία με το Λαογραφικό Μουσείο και Αρχείο του τμήματος Φιλολογίας ΕΚΠΑ και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «The Pokari Project».
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3243972, 210 3243987 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-14:00).

Mozart! Παίζουμε!

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

12:00
Μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών.
Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ σε μια θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 6448844 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Κατασκευή ημερολογίου νέου έτους

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ΝΟΡΝΤΑΟΥ

12:00-13:00 & 13:00-14:00

Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20/ώρα 
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 6433128 (Δευτέρα-Παρασκευή, 12:00-19:00).

Το φως των Χριστουγέννων

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ΓΚΡΑΒΑΣ

18:00
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την ομάδα παιδικού θεάτρου του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 2011151 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Η παρθένος Σήμερον

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης πετραλωνων

18:30

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των ομάδων παιδιών και ενηλίκων θεατρικού παιχνιδιού και θεάτρου του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης Πετραλώνων.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 3422642 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Συναυλία με τον Κώστα Σερέτη και τη Βαλεντίνα

Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»

19:00

Μουσική εκδήλωση με έντεχνα, νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών.
Είσοδος ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ
17.12.2023

Ελάτε να φτιάξουμε ημερολόγια!

Κέντρο Τεχνών

10:30

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Με χαρτόνι, χρώματα, χάντρες, κορδέλες και πολλή φαντασία θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά ημερολόγια για την καινούρια χρονιά.
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 7284150, 210 7232604(Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00).

Ο Καλικάντζαρος μπερδεύτηκε

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

11:00-12:00 & 12.00-13.00

Εργαστήρι μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά/ ώρα 
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 6448844 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Χριστούγεννα, ώρα για στολίδια και παιχνίδια!

Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»

12:00
Χριστουγεννιάτικη δράση για όλη την οικογένεια.
Είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας; Μικροί και μεγάλοι εν δράσει… ελάτε να κατασκευάσουμε γιορτινά στολίδια και να παίξουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3243972, 210 3243987 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-14:00).

Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι
Συναυλία

Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»
12:00
Η ερασιτεχνική χορωδία ενηλίκων «Έξω Καρδιά», που δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Αργώ, μας ταξιδεύει με αγαπημένα τραγούδια. 

Οι Καλικάντζαροι των Χριστουγέννων
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης αγιου παυλου
17:30
Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τη συμμετοχή των ομάδων παιδικού θεάτρου, μουσικής και χορού του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης Αγίου Παύλου.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 3412183 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Χοροί και έθιμα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»
19:00
Μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού με χορούς και τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Είσοδος ελεύθερη.

ΔΕΥΤΕΡΑ
18.12.2023

Φέρτε μας κρασί να πιούμε και του χρόνου να σας πούμε
Κέντρο Δημιουργικής ευελπιδων
18:30
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη Χορωδία Ενηλίκων και όλων των τμημάτων του Παραδοσιακού Χορού Ενηλίκων του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης Ευελπίδων.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 8840520 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

ΤΡΙΤΗ
19.12.2023

Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων
Συναυλία

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ
13:00
Μία παράσταση με αυθεντικές διαχρονικές μελωδίες που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Θα ακουστούν συνθέσεις διαφόρων Ελλήνων δημιουργών, όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Διονύση Σαββόπουλο, κ.α. Τραγουδούν η Δώρα Λοΐζου και ο Μανώλης Σκουλάς.Μουσική διεύθυνση/ ενορχηστρώσεις: Άγγελος Ηλίας

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης αγιου παυλου
16:30-18:00
Εργαστήρι κατασκευών για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3412183 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Συνάντηση με τους καλικάντζαρους. Σκανταλιές ή Ζωγραφιές; Ελάτε να το ανακαλύψουμε
17:00-18:00 & 18:00-19:00
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ευελπιδων
Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15/ώρα
Δηλώσεις συμμετοχής: 210 8840520 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Αν ακούσεις τα παιδιά- Christmas Edition με τους Λευτέρη Ελευθερίου και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ»
17:30
Μία συναυλία για παιδιά με τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα-και όχι μόνο-τραγούδια.
Είσοδος ελεύθερη.

ΤΕΤΑΡΤΗ
20.12.2023

Και Επί Γης Ειρήνη
Κέντρο Πηλού 
16:00-17:30 & 18:00-19:30
Εικαστικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια.
Μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν από κοντά το εργαστήρι πηλού, την κεραμική και θα πλάσουν περιστέρια.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25/ ομάδα
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 9247031 (Δευτέρα & Παρασκευή 15:00-20:00 & Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00-15:00).

Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης- Το Κυνήγι του θησαυρού
Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη
16:30
Θεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών.
Ένα έργο που θα ενθουσιάσει τους μικρούς θεατές, μεταφέροντάς τους με τον πιο έξυπνο τρόπο μηνύματα για την αγάπη, την ειρήνη και την φιλία.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 6929736, 210 8829735 (Δευτέρα-Παρασκευή, 12:00-15:00).

Μουσικά Χριστουγεννιάτικα Στολίδια
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης βαφειοχωριου
17:00-18:00, 18:00-19:00,19:00-20:00
Εργαστήρια κατασκευής αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15/ ώρα.
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 6427770 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Χριστούγεννα στη Βιβλιοθήκη
Παιδική Βιβλιοθήκη- Σταθμοσ Λαρίσης
18:00
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας από 4 έως 9 ετών.
Σε λίγες μέρες σε μια ταπεινή φάτνη θα γεννηθεί ο Χριστούλης! Σε λίγες μέρες οι τρεις μάγοι θα φτάσουν στη Βηθλεέμ με οδηγό το λαμπερό αστέρι, για να του προσφέρουν τα δώρα τους! Σας περιμένουμε στην Παιδική Βιβλιοθήκη για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα! 
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Δηλώσεις συμμετοχής: 210 8810884 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-16:00).

Χριστούγεννα γεννήθηκε η Ευσπλαχνία
Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Ψυρρή
18:30
Μουσικο-ποιητική παράσταση με τον Δημήτρη Βερύκιο με μελωδίες και νανουρίσματα από διάφορες γωνιές της χώρας μας αλλά και του κόσμου.

ΠΕΜΠΤΗ
21.12.2023

Τα παγωτά που ονειρεύτηκαν να γίνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια!
Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος12:00
Χριστουγεννιάτικη δράση με αφήγηση και ζωγραφική για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Ελάτε να φτιάξουμε γιορτινές χαρτοκατασκευές, να ζωγραφίσουμε και να γελάσουμε!
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 5142138 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-15:00).

Swinging Xmas with the Athens Big Band feat. Alex Affolter
Συναυλία
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ
12:00
Η Big Band Δήμου Αθηναίων και ο Αlexandros Affolter με εορταστική διάθεση σε μία συναυλία με διαχρονικές jazz επιτυχίες, που παντρεύονται με τους ήχους των Χριστουγέννων.
Μουσική διεύθυνση/ ενορχηστρώσεις: Σάμι Αμίρης

Και Επί Γης Ειρήνη
Κέντρο Πηλού 
16:00-17:30 & 18:00-19:30
Εικαστικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια.
Μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν από κοντά το εργαστήρι πηλού, την κεραμική και θα πλάσουν περιστέρια.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25/ομάδα
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 9247031 (Δευτέρα & Παρασκευή 15:00-20:00 & Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00-15:00).

Τα Γράμματα του Αϊ-Βασίλη
ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ- ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
18:00

Θεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών.
Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία σε κείμενο- σκηνοθεσία Θοδωρή Κατσικαλούδη.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 8810884 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-16:00).

Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες:  Η δύναμη της φιλίας
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ»
19:00
Θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια.
Η παράσταση προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων.
Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22.12.2023

Και Επί Γης Ειρήνη
Κέντρο Πηλού 
16:00-17:30 & 18:00-19:30
Εικαστικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια.
Μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν από κοντά το εργαστήρι πηλού, την κεραμική και θα πλάσουν περιστέρια.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25/ ομάδα
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 9247031 (Δευτέρα & Παρασκευή 15:00-20:00 & Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00-15:00).

Mozart! Παίζουμε!
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης αγιου παυλου
17:00
Μουσικο-θεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών.
Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ σε μια θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 3412183 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

90tila και κάτι
Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»
19:00
Συναυλία με τον Νεκτάριο Σφυράκη με τραγούδια που αγαπήσαμε από τη δεκαετία των 90’s και όχι μόνο.
Είσοδος ελεύθερη.

ΣΑΒΒΑΤΟ
23.12.2023

Ο συγγραφέας των Χριστουγέννων
Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη
11:00
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών.
Οι συμμετέχοντες ερευνούν τη ζωή και το έργο του Charles Dickens, ο οποίος έχει ταυτιστεί με την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 6929736 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-15:00).

Η Μαριγώ και οι καλικάντζαροι
πολιτιστικο κεντρο «ΜΕΛΙΝΑ»
12:00
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλη την οικογένεια.
Δραματοποιημένη και διαδραστική αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραδοσιακού παραμυθιού, μπλεγμένη με κάλαντα και έθιμα του Δωδεκαήμερου, με τη συνοδεία της Ορχήστρας του Χοροστασίου.
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3414466 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-15:00).

Ας τραγουδήσουμε μαζί!
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»
19:00
Ο Ισίδωρος Πάτερος με το μουσικό σχήμα «Χάρισμα» σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, καθώς και παραδοσιακά κάλαντα. Φιλική συμμετοχή: Στέλιος Νικολαΐδης.
Είσοδος ελεύθερη.

ΤΕΤΑΡΤΗ
27.12.2023

Αληθινά Παιχνίδια
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης πετραλωνων
17:30
Θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια.
Η παράσταση αναδεικνύει το πρόβλημα που προκύπτει από την επέλαση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 3422642 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

Τα Μαγικά Χριστούγεννα
Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»
19:00
Μουσικοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια.
Μια εορταστική υπερπαραγωγή  με ηθοποιούς, μουσικούς και μάγο σε ένα μαγικό τσίρκο όπου όλα μπορούν να συμβούν!
Είσοδος ελεύθερη.

ΠΕΜΠΤΗ
28.12.2023

Γιορτή Φαντασμάτων
Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη
11:30
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών.
Με τη βοήθεια της συλλογής βιβλίων της βιβλιοθήκης, οι συμμετέχοντες στη δράση συνεργάζονται ώστε να ανακαλύψουν τα φαντάσματα των Χριστουγέννων, και όχι μόνο.
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 6929736 (Δευτέρα­-Παρασκευή, 11:00-15:00).

Τα παγωτά που ονειρεύτηκαν να γίνουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια!
Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος12:00
Χριστουγεννιάτικη δράση με αφήγηση και ζωγραφική για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Ελάτε να φτιάξουμε γιορτινές χαρτοκατασκευές, να ζωγραφίσουμε και να γελάσουμε!
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 5142138 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-15:00).

O Άγιος Βασίλης στη χώρα της Οδοντοστοιχούλας
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης νορνταου
17:30
Μουσικοχορευτική διαδραστική παράσταση για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών.
Ένα ιδιαίτερο διδακτικό παραμύθι που θα διασκεδάσει τα παιδιά με μουσική και τραγούδια.
Κείμενο- σκηνοθεσία- χορογραφίες: Ανδριανή Μπαρτσώτα
*Κρατήσεις θέσεων: 210 6433128 (Δευτέρα-Παρασκευή, 12:00-19:00).

Ο κυρ Μυτόγκας καλικάντζαρος
Μουσείο Λαΐκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»
18:00
Παράσταση αφήγησης για όλη την οικογένεια.
Μία παράσταση από το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών με μουσική, παραμύθια και ευτράπελες ιστορίες από την ελληνική και παγκόσμια παράδοση, μπλεγμένα με μουσικές και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Αφήγηση: Γιώργος Ευγενικός. Μουσική: Αναστασία Παπαγεωργίου (τραγούδι, λύρα, κρουστά).
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3243972, 210 3243987 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-14:00).

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση με την Αναστασία Ζαννή                                   
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ
19:30
Ένα μουσικό κάλεσμα, στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων με εμβληματικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες από διάφορες χώρες.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 2011151 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29.12.2023


Mozart! Παίζουμε!
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
17:30
Μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών.
Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ σε μια θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 3835541 (Δευτέρα-Παρασκευή, 14:00-20:00).

Παραμύθια στο φως των Χριστουγέννων
Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»
18:00
Αφηγηματική παράσταση για όλη την οικογένεια.
Παραμύθια και μύθοι με χριστουγεννιάτικη θεματολογία από την προφορική λαϊκή παράδοση, την ελληνική λογοτεχνία, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Παραμονές Πρωτοχρονιάς στο αρχοντικό Χατζημιχάλη
Μουσείο Λαΐκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»
18:00
Λαογραφική γιορτινή ξενάγηση.
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3243972, 210 3243987 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-14:00).

Μουσικό εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια
Πολυχώρος «ΑΝΝΑ και Μαρία Καλουτά»
19:00
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τον Κωστή Χρήστου και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.
Είσοδος ελεύθερη.

Και με το καλωσόρισμα, καλές σας εορτάδες
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης ΓΚΡΑΒΑΣ
20:00
Μουσικοθεατρική παράσταση από τον Όμιλο Φίλων του Ελληνικού Χορού- Λαογραφικό Εργαστήρι «Το Χοροστάσι» με κάλαντα του Δωδεκαημέρου, τραγούδια και χορούς από τη Μικρά Ασία και την Κάτω Ιταλία.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 2011151 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).

ΣΑΒΒΑΤΟ
30.12.2023

Γράμματα από τον Αϊ-Βασίλη
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης εξαρχειων
17:30
Θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.
Μέσα από την αφήγηση και το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στον κόσμο του Αϊ-Βασίληκαι του Βόρειου Πόλου.
*Κρατήσεις θέσεων: 210 3835541 (Δευτέρα-Παρασκευή, 14:00-20:00).

ΚΥΡΙΑΚΗ
07.01.2024

Το Θαύμα των Χριστουγέννων
ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ- ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
11:30

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας από 5 έως 7 ετών.
Τα παιδιά θα γνωρίσουν τη συλλογή της βιβλιοθήκης με χριστουγεννιάτικα βιβλία μέσα από ευφάνταστες ιστορίες που συνοδεύονται από προσεγμένες εικονογραφήσεις. Μια διαδραστική δράση με στόχο τη φιλαναγνωσία!
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
*Δηλώσεις συμμετοχής: 210 8810884 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-16:00).


*Το  πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.


Διευθύνσεις

ΒΡΕΦΙΚΗ – ΝΗΠΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πάρκο για το παιδί και τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ) Λάμψα & Τριφυλίας, Αμπελόκηποι
Τ. 210 8829735

ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Πλατεία Αγίων Αναργύρων 1,Ψυρρή

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης
T. 210 8810884

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΙΟΥ\ ΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Αγίου Παύλου 22, Σταθμός Λαρίσης
Τ. 210 3412183

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΊΩΝ «
Βαφειοχωρίου & Καρολίδου 2, Γκύζη
Τ. 210 6427770

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ταϋγέτου 60, Γκράβα
Τ. 210 2011151

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ευελπίδων 18, Κυψέλη
Τ. 210 8840520

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Αθηνοδώρου 61, Κάτω Πετράλωνα
Τ. 210 3422642

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Καλογερά 18, Κυψέλη Τ. 210 8821428

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 152
Τ. 210 6448844

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Σωστράτου 5
Τ. 210 9247036

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΝΟΡΝΤΑΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Νορντάου 7, Γκύζη Τ. 210 6433128

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Λαμπόβου 4, Σεπόλια Τ. 210 5130854

ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΟΥ
Φανοσθένους και Σφιγγός, Νέος Κόσμος
Τ. 210 9247031

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας
T. 210 7224028

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα – T. 210 3243972

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ- ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης T. 210 8810884

ΠΑΙΔΙΚΗ – ΕΦΗΒΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πάρκο για το παιδί και τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ)
Λάμψα & Τριφυλίας, Αμπελόκηποι
T. 210 6929736

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Λεωνίδου & Μυλλέρου, Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο
T. 210 5202420-421

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ηρακλειδών 66Α & Θεσσαλονίκης, Θησείο
Τ. 210 3452150

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Τιμοκρέοντος 6A, Ν. Κόσμος
Τ. 210 9344131

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Αλκμέωνος 1, Αθήνα Τ. 210 5142138

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%