Πολιτισμός

Kατάθεση προτάσεων για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων

today9 Μαΐου, 2022

Background
share close

Ανοιχτή Πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

«Όλη η Πόλη μια Σκηνή» στο πλαίσιο του Culture is Athens

Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το πολιτιστικό ραντεβού του με τους δημότες και τους επισκέπτες της Αθήνας, με δράσεις σε γειτονιές, σε πλατείες, σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους στις επτά δημοτικές κοινότητες, καθώς και στα ανοιχτά θέατρα Κολωνού και Γκράβας, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος με τίτλο «Όλη η Πόλη μια Σκηνή». Αφιερώματα, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πλημμυρίζουν με φως και μουσική την Αθήνα και προσφέρουν διέξοδο από την καθημερινότητα και ευκαιρία για ψυχαγωγία.

Για την κατάρτιση του προγράμματος και προκειμένου να ενισχυθούν η καλλιτεχνική παραγωγή και οι άνθρωποι του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων θα εντάξει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στο πρόγραμμα του και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και η διάρκεια τους θα είναι από 17/6 – 31/7.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων αρχίζει στις 6 Μαΐου και λήγει στις 18 Μαΐου 2022. Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].

Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων και η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου, όπου θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την Ανοικτή Πρόσκληση (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προκύψει από την Ανοικτή Πρόσκληση, οι ακριβείς ημερομηνίες, και ο τρόπος διεξαγωγής θα διαμορφώνονται βάσει των κατά περίπτωση ισχυόντων υγειονομικών μέτρων.


Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
*Οι εκδηλώσεις θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα, του τριετούς σχεδίου που ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την αναβάθμιση, την ανάδειξη και την ενοποίηση του πολιτιστικού ιστού της Αθήνας αλλά και την έμπρακτη στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον κλάδο του πολιτισμού.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%