Πολιτισμός

Μαρία Μουντάκη: Η αντιδήμαρχος που κάνει την διαφορά στον Δήμο Παπάγου Χολαργού

today22 Ιουνίου, 2023

Background
share close

Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, μια αντιδήμαρχος με όραμα και πολιτισμό!

Η αντιδήμαρχος Παπάγου, Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη με την προσωπικότητα και το έργο της κάνει περήφανη την τοπική κοινότητα κυρίως στον Δήμο Παπάγου Χολαργού αλλά και γενικά την τοπική αυτοδιοίκηση. Κι αυτό γιατί έχει μία εντυπωσιακή πορεία στην υπηρεσία των πολιτών.

Με  δυναμική παρουσία στον δημόσιο τομέα και με πολλαπλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, αποτελεί παράδειγμα της δύναμης και της αξίας που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην κοινωνία.

Η προσφορά της στην ανάπτυξη του Δήμου της είναι εξαιρετική και πολύπλευρα επιτυχημένη. Με την επίτευξη σημαντικών έργων και πρωτοβουλιών, η κα Αθανασάκου Μουντάκη έχει καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και να προωθήσει την ανάπτυξη της πόλης.

Η εμπειρία και η αφοσίωσή της στην υπηρεσία των πολιτών είναι εμφανείς σε κάθε βήμα της δημόσιας δράσης της. Με τον εξαιρετικό τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τις προκλήσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων της και των πολιτών του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Συνοψίζοντας, η αντιδήμαρχος Παπάγου, Χολαργου Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, αποτελεί παράδειγμα γυναίκας με αληθινή δύναμη και αξία στην κοινωνία μας. Η προσφορά της στην ανάπτυξη του Δήμου Παπάγου Χολαργού είναι αξιέπαινη και χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων μας. Είναι σίγουρα μια υπέροχη προσωπικότητα που αξίζει να επαινεθεί για την προσφορά της στην τοπική κοινότητα και την πόλη της και είναι καλό να την γνωρίσει κάποιος από κοντά.

Έχει αποδείξει την ικανότητά της να διαχειρίζεται με επιτυχία πολλαπλά έργα και πρωτοβουλίες που προωθούν την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από δράσεις για την εκπαίδευση, την υγεία, την εργασία, την ψυχολογική στήριξη, την ψυχαγωγία, την πολιτιστική ενημέρωση.

Η παρουσία της στην τοπική διοίκηση δεν είναι μόνο αναγκαία, αλλά καθοριστική για την πρόοδο και την εξέλιξη της πόλης. Η εμπειρία της και η δύναμη της προσωπικότητάς της, αλλά και η διακριτικότητά της στη διαχείριση των προβλημάτων, την καθιστούν πρότυπο για τους συνεργάτες της.

Η προσφορά της κα Αθανασάκου Μουντάκη στην κοινωνία μας δεν περιορίζεται μόνο στη δημόσια διοίκηση, αλλά φαίνεται και στη συμμετοχή της σε πολλά κοινωνικά, πολιτιστικά και φιλανθρωπικά έργα. Η προσωπικότητά της, η δραστηριότητά της και η αφοσίωση της στο έργο της, είναι παράδειγμα για όλους αλλά και έμπνευση για τους νέους ανθρώπους τους οποίους νοιάζεται και στηρίζει.

 Ο NGradio (διεθνώς πολυβραβευμένος διαδικτυακός σταθμός) έχει συνεργαστεί μαζί της σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και στηρίζει το όραμά της για τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς και την ευαισθησία της σε ανθρωπιστικές δράσεις που εκφράζουν την αλληλεγγύη μας και κάνουν τον κόσμο μας  ομορφότερο!  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%