Τεχνολογία

Αλλάζει το Facebook Messenger και θα μοιάζει κάπως έτσι…

today3 Μαΐου, 2018

Background
share close

Το Facebook Messenger είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, μετά το WhatsApp. Κι ενώ τα χαρακτηριστικά και οι ρυθμίσεις στο WhatsApp είναι απλές και λιτές, τα χαρακτηριστικά στο Messenger αλλάζουν ραγδαία και οι νέες αλλαγές -μάλλον-θα αγαπηθούν από τους χρήστες.

Αλλάζει το Facebook Messenger

Αλλάζει το Facebook Messenger, όπως παρουσιάστηκε στο συνέδριο F8 στην Καλιφόρνια. Με βάση το trailer, η νέα εφαρμογή θα έχει μια πληθώρα κουμπιών και καρτελών, χωρισμένα σε τρία τμήματα. Ενώ τώρα υπάρχουν τα κουμπιά για την κάμερα και την κλήση.

Όμως, το Facebook μειώνει τον αριθμό των κουμπιών από 6 σε 4. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν αφαιρεί κανένα χαρακτηριστικό αλλά μάλλον συνδυάζει κουμπιά.

Αλλάζει το Facebook Messenger

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το “νέο”, εξελιγμένο app θα είναι και πολύ πιο γρήγορο! Και θα είναι σκοτεινό. Το Facebook δεν έχει ανακοινώσει ακόμη για το πότε θα δούμε αυτήν την αλλαγή αλλά όπως είπε θα έρθει σύντομα.

Παράλληλα, να μην ξεχνάμε και τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει το Messenger, η οποία είναι να έχεις την επιλογή του unsend! Με το unsend θα μπορείς να διαγράφεις τα μηνύματά σου από το Facebook και να μην μπορεί να τα βλέπει ξανά ούτε ο παραλήπτης ούτε και ο αποστολέας. Τέλειο;!

 

Πηγή: ipop.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%