Τεχνολογία

Αναστολή λειτουργίας του TikTok στο Χονγκ Κονγκ

today7 Ιουλίου, 2020

Background
share close

Το ίδιο εξετάζουν και οι ΗΠΑ.

Την αναστολή προσεχώς της λειτουργίας της εφαρμογής του στο Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε το TikTok, ενώ οι ΗΠΑ εξετάζουν απαγόρευση των κινεζικών εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου και του TikTok.

Οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ δεν θα μπορούν προσεχώς να χρησιμοποιήσουν πλέον τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης TikTok, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των νέων, λόγω του νόμου περί εθνικής ασφάλειας που έθεσε πρόσφατα σε ισχύ η Κίνα στην πρώην βρετανική αποικία, ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, το βράδυ η εταιρεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, αποφασίσαμε να σταματήσουμε την εφαρμογή του TikTok στο Χονγκ Κονγκ», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η πλήρης διακοπή της θα χρειαστεί μερικές μέρες, σύμφωνα με τον TikTok. Ο ιστότοπος οφείλει να επικοινωνήσει πρώτα με τους χρήστες του και τους διαφημιζόμενους.

Το Facebook, η Google και το Twitter επιβεβαίωσαν χθες από την πλευρά τους ότι δεν θα ανταποκρίνονται πλέον σε αιτήματα για πληροφορίες για τους χρήστες τους που θα προέρχονται από την κυβέρνηση και τις αρχές του Χονγκ Κονγκ από σεβασμό στην ελευθερία της έκφρασης.

Πηγή: cnn.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%