Τεχνολογία

Η Apple απέλυσε μηχανικό μετά την δημοσίευση από την κόρη του βίντεο με το iPhone X

today29 Οκτωβρίου, 2017

Background
share close

Η κόρη ανέβασε το βίντεο, ο πατέρας πλήρωσε την παραβίαση των κανονισμών των εταιριών τεχνολογίας, που επιβάλλουν μυστικότητα

Ακριβά πλήρωσε ένας μηχανικός της Apple την κίνηση της κόρης του να δημοσιοποιήσει βίντεο στο διαδίκτυο με το iPhone X, πριν ακόμα αυτό βγει στην αγορά.
Το εν λόγω βίντεο έγινε viral, με τον πατέρα να αναγκάζεται να το “κατεβάσει” κατόπιν απαίτησης της εταιρίας. Αυτό όμως δεν τον γλίτωσε από την απόλυση.
Η κόρη, μετά την δυσάρεστη εξέλιξη, επανήλθε με νέο βίντεο, στο οποίο επισημαίνει ότι κατανοούν την απόφαση της Apple και δεν είναι θυμωμένοι μαζί της.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=XQzGKwjr_js

Να σημειωθεί ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό μοντέλο iPhone X, καθώς το συγκεκριμένο είχε “ευαίσθητες” πληροφορίες, όπως τα κωδικά ονόματα προϊόντων που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και ειδικούς κώδικες QR. Συν τοις άλλοις και σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρίας, απαγορεύεται η καταγραφή βίντεο στους χώρους της. Και όλα αυτά όχι τόσο για να υπάρχει η αγωνία στον κόσμο αλλά για να εξασφαλίσει ότι δεν θα διαρρεύσουν εταιρικά μυστικά.

 

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%