Τεχνολογία

Apple Watch Ultra: Επίσημα το υπερανθεκτικό μοντέλο για extreme καταστάσεις

today8 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Apple προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Apple Watch Ultra, ένα ειδικά σχεδιασμένο ρολόι για αθλητές ακραίων αθλημάτων, με κατασκευή από τιτάνιο, μεγαλύτερη (49mm) και φωτεινότερη (2000nits) οθόνη που μπορείς να χρησιμοποιείς και με γάντια, μεγαλύτερη κορώνα, μεγαλύτερη μπαταρία (36 ώρες αυτονομία – 60 ώρες με νέο mode) και ένα έξτρα action κουμπί. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και νέα λουράκια ειδικά για κάθε extreme άθλημα.

Έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στο GPS για την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια θέσης (L1 + L5 GPS), στην πυξίδα που μπορείς να σημειώνεις τοποθεσίες για να γυρίσεις πίσω σε αυτές, σειρήνα 86 dB που ακούγεται σε απόσταση 180m και βυθόμετρο (έως 40m). Η κατασκευή του είναι ανθεκτική για χρήση σε ακραίες θερμοκρασίες και συνθήκες.

Εξυπακούεται ότι υποστηρίζει πλήρως όλες τις λειτουργίες του Apple Watch Series 8 και του επερχόμενου λογισμικού watchOS 9, όπως παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, οξύμετρο, ηλεκτροκαρδιογράφημα κλπ.

Το Apple Watch Ultra θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 με τιμή εκκίνησης τα $799.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%