Τεχνολογία

Apple: Ξεκινά το Self Service Repair για όποιον θέλει να επισκευάζει μόνος του

today24 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

H Apple ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα «Self Service Repair» όπου θα πουλάει ανταλλακτικά συσκευών iPhone και Mac στους πελάτες της και να τους παρέχει έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τον τρόπο επισκευής των προϊόντων στο σπίτι.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει με τα iPhone 12, 13 και με Mac με τσιπ M1. Θα μπορείτε να αντικαταστήσετε την οθόνη, την μπαταρία και την κάμερα του iPhone, χρησιμοποιώντας αρχικά εξαρτήματα της Apple.

Το πρόγραμμα ονομάστηκε «Self Service Repair» και θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2022 στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε άλλες χώρες. Η εταιρεία ανέφερε ότι το πρόγραμμα προορίζεται μόνο για «τεχνικούς που διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών» και ότι οι περισσότεροι πελάτες θα πρέπει απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία.

Σύμφωνα με το TechCrunch, το γεγονός ότι θα μπορούν οι πελάτες να επισκευάσουν μια συσκευή της Apple μόνοι τους, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ισχύ της εγγύησης μιας συσκευής.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει «περισσότερα από 200 εξαρτήματα και εργαλεία» και θα παρέχει εγχειρίδια επισκευής που οι πελάτες μπορούν να κατανοήσουν, πριν αγοράσουν τα ανταλλακτικά.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%