Τεχνολογία

Πώς να δείτε σε ποιες φωτογραφίες έχουν κάνει like οι φίλοι σας

today30 Μαΐου, 2018

Background
share close

Όταν η Facebook κατασκοπεία σπάει ρεκόρ

Τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι φανταζόσασταν!

Ήταν το 2009 όταν το Facebook εγκαινίασε τη λειτουργία του «like», αλλάζοντας τόσο τη δική του επικράτεια όσο και το τι σήμαινε τελικά η κοινωνική δικτύωση.

Και στα 9 χρόνια που μεσολάβησαν, τόσο εμείς όσο και οι φίλοι μας έχουμε πατήσει το κουμπάκι τόσες φορές που είναι πρακτικά αδύνατο να θυμάσαι πού και πότε, ποιος αλλά και σε ποιον, που είναι εδώ το μεγάλο ζητούμενο.

Το Facebook λοιπόν δίνει από μόνο του τη δυνατότητα να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να δείτε κάθε φωτογραφία στην οποία έχετε πατήσει like με το πέρασμα του καιρού. Ή οι φίλοι σας. Ή ο σύντροφος σας. Ή ο οποιοσδήποτε σας ενδιαφέρει με λίγα λόγια!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στη γραμμή αναζήτησης (search bar) και να πληκτρολογήσετε «photos liked by» και το όνομα του χρήστη που σας ενδιαφέρει. Πατάτε enter και βλέπετε τα αποτελέσματα.

Μια δοκιμή με τον Mark Zuckerberg, τον ιδρυτή του Facebook…

Θα μεταφερθείτε αρχικά σε μια σελίδα με μερικές από τις φωτογραφίες που έχει κάνει like ο Mark. Κάτω από τις αρχικές προτάσεις θα δείτε το «see more», το οποίο και πατάτε για να δείτε όλες τις φωτογραφίες.

Κι αν θέλετε να θυμηθείτε τη δική σας δραστηριότητα πληκτρολογείτε απλώς στο search bar το «photos liked by me».

Παρά το γεγονός ότι το χαρακτηριστικό δουλεύει πολύ αποτελεσματικά, υπάρχουν και μερικά ψιλά γράμματα (ως συνήθως), καθώς αν δεν είστε φίλοι με τον χρήστη που ανέβασε τη φωτογραφία που ο φίλος σας πάτησε like, τότε ενδέχεται να μην σας την εμφανίσει. Ανάλογα με τα privacy settings εκείνου του χρήστη δηλαδή.

 

Παρά ταύτα, είναι ένα πρώτης τάξεως ταξίδι στην ιστορία σου ως περιηγητής του Facebook…

Πηγή: Newsbeast

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%