Τεχνολογία

Έρχεται το αναδιπλούμενο iPhone;

today7 Ιανουαρίου, 2019

Background
share close

Η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει τη δημιουργία του Galaxy F. Πρόκειται για το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο.

Φαίνεται όμως ότι και η Apple ετοιμάζεται να φτιάξει ένα αντίστοιχο τηλέφωνο προκειμένου να μη μείνει εκτός ανταγωνισμού.

Αφηρημένα σχέδια αναδιπλούμενου κινητού τηλεφώνου

Η απόφαση της αμερικανικής εταιρείας, προκύπτει από ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει τη νέα αυτή τεχνολογία και δημοσιεύθηκε στην πύλη ευρεσιτεχνίας της Apple.

Και η Apple στην μάχη για τα αναδιπλούμενα κινητά
Γράφημα από την πατέντα της Apple

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone, αυτό της Samsung, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019 και η Apple, που, προφανώς, δεν θέλει να παραμείνει στη σκιά της νοτιοκορεατικής ανταγωνίστριας εταιρείας, κατοχύρωσε με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την νέα τεχνολογία που της επιτρέπει να δημιουργεί τέτοιες κινητές συσκευές. Οι εικόνες ευρεσιτεχνιών δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο της Apple.

Γράφημα από την πατέντα της Apple
Γράφημα από την πατέντα της Apple  APPLE

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, οι πρώτες ευρεσιτεχνίες ευέλικτων συσκευών της Apple άρχισαν να εμφανίζονται τον Μάρτιο του 2018, ενώ προς το παρόν, στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική τεχνολογία από την εκείνη που η Samsung παρουσίασε τον Νοέμβριο και θα πρόκειται για ένα gadget που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως smartphone όσο και ως tablet.

Θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED, ενώ η επίστρωσή του είναι από ειδικά πολυμερικά υλικά που επιστρέφουν την περιστροφή και την κάμψη της οθόνης, ώστε να μην προκαλούνται ρωγμές ή γρατζουνιές.

 

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%