Τεχνολογία

H Apple είναι η πρώτη εταιρεία που ξεπέρασε τα $3 τρισ. σε αξία

today4 Ιανουαρίου, 2022

Background
share close

O τεχνολογικός κολοσσός Apple ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, αποδίδοντας την οικονομική επιτυχία σε σημαντικό βαθμό στις συσκευές iPhone που έφεραν επανάσταση στη βιομηχανία των smartphone.

Λίγο αφότου άγγιξε το ορόσημο των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων γύρω στη 1:45 μ.μ. ET, η κεφαλαιοποίηση της Apple έπεσε ξανά κάτω από αυτό.

Ωστόσο, η Apple δεν αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που ανήκει στο κλαμπ των τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Amazon, η Alphabet – η μητρική εταιρεία της Google, η Microsoft και η Tesla έχουν κεφαλαιοποίηση που υπερβαίνουν το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

«Η αύξηση της κεφαλαιακής αξίας στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια είναι άλλη μια ιστορική στιγμή για την Apple, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αποδεικνύει σε όσους την αμφισβητούν ότι κάνουν λάθος, δεδομένης της ιστορικής ανάπτυξης που διαδραματίζεται στο Cupertino», δήλωσε ο αναλυτής Dan Ives της Wedbush.

Η Apple θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την επιτυχία της το 2022, καθώς θα κυκλοφορήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον πέντε νέων Mac, ένα επανασχεδιασμένο iPad Pro με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, μια νέα έκδοση του Apple Watch, AirPods Pro δεύτερης γενιάς, ένα headset AR/VR που επικεντρώνεται στο gaming, και πολλά άλλα.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%