Τεχνολογία

Η Apple ετοιμάζει το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα iPhone

today28 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Φαίνεται ότι το 2018 θα είναι η χρονιά που η Apple θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο iPhone που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστές αναφορές αναλυτών ότι η Apple θα λανσάρει μία τριπλέτα νέων συσκευών για το 2018, με τη μία εξ αυτών να αποτελεί μία μεγεθυμένη έκδοση του φετινού iPhone X.

Σε δημοσίευμά του το Bloomberg επιβεβαίωσε αυτές τις εκτιμήσεις αναφέροντας ότι η Apple σχεδιάζει όντως το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα iPhone το οποίο θα πλαισιώνεται από μία αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone X και μία ακόμη συσκευή με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με πολύ πιο προσιτή τιμή. Το δημοσίευμα, που στηρίζεται σε ανώνυμες δηλώσεις «ανθρώπων που έχουν γνώση των συγκεκριμένων προϊόντων», υποστηρίζει ότι η Apple ήδη τρέχει δοκιμές παραγωγής σε συνεργασία με τους προμηθευτές της για αυτή τη συγκεκριμένη τριπλέτα συσκευών.

Σε αντίθεση με προγενέστερες αναφορές, το τωρινό δημοσίευμα δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των iPhones του 2018. Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο iPhone θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου που θα προσεγγίζει τις 6,5 ίντσες, ενώ το σώμα της συσκευής θα έχει ανάλογες διαστάσεις με το φετινό iPhone 8 Plus. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα υιοθετηθεί ο fullscreen σχεδιασμός του iPhone X. Η οθόνη του iPhone των 6,5 ιντσών θα προσφέρει ανάλυση 1.242 x 2.688 pixels, θα είναι τεχνολογίας OLED, θα ενσωματώνει σαρωτή Face ID και θα «φοράει» τον νέο επεξεργαστή A12.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone X αναμένεται επίσης να ενσωματώνει τον επεξεργαστή A12, με το Bloomberg να αναφέρει ότι η Apple σκέφτεται το λανσάρισμα και μία χρυσής χρωματικής έκδοσης. Οι υπόλοιπες βελτιώσεις θα αφορούν το νέο λειτουργικό iOS 12, νέες ικανότητες σε επίπεδο τεχνολογιών επαυξημένης πραγματικότητας, καλύτερη ενσωμάτωση της Siri στις λειτουργίες του τηλεφώνου και Animojis στο FaceTime.

Η τρίτη συσκευή iPhone για το 2018 θα διατηρεί τον ευρύτερο σχεδιασμό του iPhone X αλλά θα προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή καθώς θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD, αλουμινένιο πλαίσιο και γυάλινη επικάλυψη στην πλάτη κατά τα πρότυπα του iPhone 8. Επιβεβαιώνοντας προγενέστερη εκτίμηση της KGI Securities, το Bloomberg θεωρεί ότι το φθηνό iPhone θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών αλλά δεν θα διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch που διαθέτουν όλες οι συσκευές της Apple από το iPhone 6s και έπειτα.

Τέλος, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει και μία έκδοση dual-SIM του μεγαλύτερου iPhone, σε ορισμένες μόνο αγορές.

 

Πηγή: pestaola.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%