Τεχνολογία

Ο Jobs είχε δίκιο: τα ακριβά προϊόντα της Apple πουλάνε!

today18 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Ο συνιδρυτής της Apple Steve Jobs, ήταν αυτός που εγκαθίδρυσε την ιδέα του υψηλού κόστους gadget της εταιρείας έναντι των φθηνότερων, πράγμα που σήμερα αποδεικνύεται πως μάλλον ήταν σωστό.

Το προηγούμενο μήνα ο διευθύνων σύμβουλός της Apple Τim Cook δημοσιοποίησε το πολύχρωμο iPhone 5c το οποίο είναι το φθηνό iPhone της εταιρείας. Όμως το φθηνό shmartphone έχει πουλήσει έως τώρα λιγότερο από το αντίστοιχο ακριβό “ξαδελφάκι” του το 5s.

Σύμφωνα με στοιχεία που έφεραν στο φως τρεις έρευνες αγοράς, για τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, το ακριβό μοντέλο της Apple πούλησε περισσότερο από το φθηνό 5c σε αναλογία 2 προς 1.

Επίσης, όπως αναφέρουν παράγοντες της αμερικανικής αγοράς, οι παραγγελίας για το φθηνό 5C έχουν μειωθεί κατά ένα τρίτο.

“Οι πελάτες της Apple επιμένουν ανώτερης ποιότητας προϊόντα από μία ανώτερης ποιότητας εταιρεία” ανέφερε ο Laurence Balter, αναλυτής στο Oracle Investment Research στο  Φοξ ΄Αιλαντ της Ουάσιγκτον. “Το 5c είναι ένα αποτυχημένο πείραμα στην προσπάθεια να προσεγγίσει η Apple το ευρύ κοινό. Η Apple θα έπρεπε να παραμείνει προσηλωμένη στα ανώτερης ποιότητας προϊόντα και να αφήσει τη Samsung να πάρει το χαμηλότερο badget της αγοράς”, συνέχισε ο Balter.

Πηγή: newmoney.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Ορθογραφικά (ΚΓ’): τα σχεδόν ομόηχα ουσιαστικά «βρόγχος» και «βρόχος»

Είναι δύο διαφορετικές στην ετυμολογική προέλευση και τη σημασία τους λέξεις , οι οποίες συχνά συγχέονται σημασιολογικά. Ο βρόγχος δηλώνει στην ιατρική καθεμιά από τις δύο διακλαδώσεις της τραχείας, από τις οποίες η καθεμία εκτείνεται σε κάθε έναν από τους δύο πνεύμονες: άνω λοβιαίος και κάτω λοβιαίος βρόγχος. Απ’ αυτή τη λέξη παράγονται πολλές άλλες όπως π.χ. βρογχεκτασία, βρογχικός, βρόγχιο ή βρογχιόλιο, βρογχίτιδα, βρογχοδιασταλτικός, βρογχοπνευμονία, βρογχοσκόπηση, βρογχοσκόπιο, βρογχόσπασμος, βρογχοτομία. Ο […]

today17 Οκτωβρίου, 2013

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%