Τεχνολογία

Καταργείται το chat στο facebook mobile app

today29 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Τον Απρίλιο, το Facebook είχε ενημερώσει τους χρήστες του ότι προτίθεται να αφαιρέσει το chat από τον πυρήνα της εφαρμογής του για smartphones και tablets, προωθώντας την εξειδικευμένη εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων, Facebook Messenger.

Έτσι, από σήμερα, η πλατφόρμα αρχίζει να προτρέπει τους χρήστες της mobile εφαρμογής, ότι θα πρέπει να κατεβάσουν το Messenger, αφού σε λίγο καιρό δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα και να κάνουν chat, μέσω του ‘παραδοσιακού’ Facebook app.

Η αιτιολογία του κοινωνικού δικτύου για την ‘διχοτόμηση’ της εφαρμογής για smartphone, που έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή σε αρκετές χώρες, είναι ότι έτσι οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες από την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Ήτοι ακόμα και 20% γργορότερη ανταλλαγή μηνυμάτων και stickers. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάποιος λαμβάνει μήνυμα, η ‘κύρια’ εφαρμογή του Facebook για smartphone, θα εμφανίζει την ειδοποίηση, και θα παραπέμπει το χρήστη είτε να κατεβάσει το Messenger ή να το επισκεφθεί για να απαντήσει.

Πηγή: www.lifo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%