Τεχνολογία

Με αυτά τα apps μπορείς να κατασκοπεύσεις τον σύντροφό σου!

today17 Δεκεμβρίου, 2018

Background
share close

Όπως βέβαια κι εκείνος/η να κατασκοπεύσει εσένα με το αζημίωτο βέβαια…

Η Google και η Apple πουλούν νέες εφαρμογές που επιτρέπουν σε άνδρες ή γυναίκες να κατασκοπεύουν τα μηνύματα των συντρόφων τους.

Συγκεκριμένα, οι εφαρμογές πωλούνται μέσω Google Play και App Store και επιτρέπουν στους κατόχους τους να βλέπουν τις κλήσεις των άλλων, την ακριβή τοποθεσία που βρίσκονται και τα μηνύματα που στέλνουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα υπάρχει δυνατότητα να ψάξουν το ιστορικό αναζήτησης καθώς και πόση μπαταρία έχει το τηλέφωνό τους.

H Αpple και η Google πουλούν νέες εφαρμογές που επιτρέπουν σε άνδρες ή γυναίκες να κατασκοπεύουν τα μηνύματα των συντρόφων τους.
H Αpple και η Google πουλούν νέες εφαρμογές που επιτρέπουν σε άνδρες ή γυναίκες να κατασκοπεύουν τα μηνύματα των συντρόφων τους.

 

Μια από αυτές τις εφαρμογές ονομάζεται mSpy κοστίζει μέχρι και 149,99 δολάρια ετησίως και χαρακτηρίζεται ως η «κορυφαία εφαρμογή γονικού ελέγχου» για smartphones που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν τα sms, τις κλήσεις, την θέση GPS, το snapchat, το WhatsApp και πολλά ακόμη.

Όσον αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτών των εφαρμογών, αρχικά για να «κατασκοπεύσει» κάποιος τον άλλον, τότε το κινητό που θα παρακολουθεί θα πρέπει να είναι δικό του, και το άτομο που θα παρακολουθείται θα πρέπει να έχει δώσει την άδεια του.

Συγκεκριμένα, οι εφαρμογές πωλούνται μέσω Google Play και Apple και επιτρέπουν στους κατόχους τους να βλέπουν τις κλήσεις των άλλων, την ακριβή τοποθεσία που βρίσκονται και τα μηνύματα που στέλνουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Μια από αυτές τις εφαρμογές ονομάζεται mSpy και επιτρέπει στους γονείς (και όχι μόνο) να παρακολουθούν τα sms, τις κλήσεις, την θέση GPS, το snapchat, το WhatsApp και πολλά ακόμη.

 

Μια άλλη εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, ονομάζεται Phone Tracker Spy Phone και μπορεί να ελέγχει μόνο μέσω GPS την ακριβή τοποθεσία αυτουνού που έχει το κινητό.

Χρησιμοποιούταν αρχικά από γονείς για να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα παιδιά τους. Ωστόσο πλέον χρησιμοποιούνται και από πολλούς… καχύποπτους.

 

 

 

Πηγή:  iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%