Τεχνολογία

Meta / Facebook: Ανακηρύχθηκε ως η χειρότερη εταιρεία για το 2021

today20 Δεκεμβρίου, 2021

Background
share close

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Yahoo Finance, η Meta ανακηρύχθηκε ως η χειρότερη εταιρεία για το 2021, καθώς ενεπλάκη σε ταραχώδεις δικαστικές διαμάχες, κατηγορήθηκε ποικιλοτρόπως από το ευρύτερο κοινό, γεγονότα που εν τέλει οδήγησαν σε ένα ολόκληρο rebranding του γίγαντα των social media.

Στην προκείμενη έρευνα της Yahoo Finance συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα και η Facebook έλαβε 50% περισσότερες θετικές απαντήσεις συγκριτικά με την κινεζική e-commerce πλατφόρμα, Alibaba.

Οι ερωτηθέντες εξέφρασαν πολλά παράπονα για το Facebook, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών για λογοκρισία αλλά και αναφορών σχετικά με τον αντίκτυπο του Instagram στην ψυχική υγεία και την προσωπική ζωή των χρηστών.

Επιπλέον, η επιλογή της εταιρείας να μετονομαστεί σε Meta θεωρήθηκε ευρέως ως μια προσπάθεια απόσπασης της προσοχής από τα προαναφερθέντα συμβάντα και, όπως ανέφεραν οι συμμετέχοντες, λειτούργησε αποτελεσματικά.

Ένας από τους ερωτηθέντες σημείωσε ότι η Facebook θα μπορούσε να λυτρωθεί, εάν αναγνώριζε τα λάθη της και ζητούσε συγγνώμη για ό,τι έκανε, δωρίζοντας ένα υπέρογκο ποσό των κερδών του σε ένα ίδρυμα. Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι που ενθουσιάστηκαν από τη νέα κατεύθυνση της εταιρείας, η οποία θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα και να διαφοροποιηθεί από το παλιό μοντέλο των social media.

Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της Meta αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας της Yahoo Finance.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%