Τεχνολογία

Νέο clamshell smartphone λανσάρει η Samsung

today4 Αυγούστου, 2017

Background
share close

H Samsung λανσάρει επίσημα το νέο της clamshell με κωδική ονομασία SM-G9298, ή αλλιώς Leader 8, αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. 

Αρχικά, το Samsung SM-G9298 κινούταν στη σφαίρα της φημολογίας, αλλά πλέον η κορεάτικη εταιρεία επιβεβαιώνει επίσημα την επικείμενη κυκλοφορία του κινητού της, σε μορφή που μοιάζει να έρχεται από το παρελθόν. Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του, το νέο clamshell της Samsung αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 4.2 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, σε ανάλυση Full HD. O επεξεργαστής του θα είναι ένας Qualcomm Snapdragon 821, με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB.

H πίσω κάμερα θα είναι στα 12 Megapixel, ενώ η selfie camera θα είναι στα 5 Megapixel. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 2300 mAh και θα μπορεί να φορτιστεί ασύρματα. Οι διαστάσεις του νέου clamshell Android smartphone της Samsung θα είναι 130.2 x 62.6 x 15.9 χιλιοστά και το βάρος 235 γραμμάρια. To νέο μοντέλο δεν θα υποστηρίζει τη λειτουργία του ψηφιακού βοηθού Bixby, αλλά θα μπορεί να λειτουργεί με το Samsung Pay και το S Voice.

H κυκλοφορία του αναμένεται να περιοριστεί αυστηρά και μόνο στην αγορά της Κίνας, χωρίς να γίνεται λόγος από τη Samsung για πιθανή διάθεσή του και σε άλλες αγορές.

 

Πηγή: pestaola.gr

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%