Τεχνολογία

Νέο update στο instagram! Δεν χάνεις πια κανένα post

today12 Ιουνίου, 2019

Background
share close

Ας πούμε για παράδειγμα ότι θέλεις να ξαναβρείς μία συγκεκριμένη ανάρτηση που έχεις ήδη δει αλλά δεν έδωσες αρχικά μεγάλη σημασία.

Το app σε βοηθά να βρίσκεις πιο εύκολα το περιεχόμενο που σου αρέσει κι ας το έχεις δει ήδη μια φορά. Το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από τον Matt Navarra και βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, αλλά σίγουρα θα λύσει τα χέρια ειδικά όσων ακολουθούν πολλούς λογαριασμούς.

Στο προφίλ σου, λοιπόν, πάνω δεξιά στις τρεις γραμμές θα μπορείς να δεις μεταξύ άλλων τα posts που έχεις ήδη δει, τα posts στα οποία έχεις πατήσει like, αυτά που έχεις σχολιάσει ή έχεις στείλει σε κάποιον φίλο σου. Ναι, το Instagram κρατάει αρχείο, το οποίο πραγματικά μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, όταν ψάχνουμε κάτι και δεν το βρίσκουμε!


Έτσι, θα βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες, τα videos αλλά και τα profiles σε μια λίστα. Πολύ πιθανό αυτή η λίστα να έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και στη συνέχεια θα ανανεώνεται.

Θα λειτουργεί όπως λειτουργεί το «Ιστορικό» στο Facebook καθώς θα βλέπεις που έχεις πατήσει like και comment και δεν θα χάνεις καμία ανάρτηση.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Πηγή: ipop.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%