Τεχνολογία

P50 Pocket: Ανακοινώθηκε το νέο foldable της Huawei!

today29 Δεκεμβρίου, 2021

Background
share close

Το P50 Pocket αποτελεί την clamshell foldable «απάντηση» της Huawei στο εξαιρετικά πετυχημένο Galaxy Z Flip3 της Samsung, το οποίο έχει πουλήσει σαν τρελό. To P50 Pocket ανακοινώθηκε στην Κίνα και πραγματικά με τον μοναδικά elegant σχεδιασμό του έχει καταφέρει να κλέψει τα βλέμματα των φίλων της τεχνολογίας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι έρχεται με έναν hinge μηχανισμό, ο οποίος δεν διαθέτει κάποιο ορατό κενό όταν κλείνει η συσκευή, χρησιμοποιώντας μέταλλο και γυαλί ως τα κύρια υλικά κατασκευής.

Σε ότι έχει να κάνει με τα official tech specs του, το P50 Pocket έρχεται με οθόνη στις 6.9 ίντσες στα 120Hz OLED με 21:9 aspect ratio, η οποία βγάζει ανάλυση στα 2790×1188 pixels, με τη Huawei να κινείται σε μια punch-hole σχεδιαστική λογική. To πάχος του P50 Pocket ανέρχεται στα 7.2mm όταν είναι σε unfolded status και στα 15.2mm όταν είναι διπλωμένο, ενώ «ζυγίζει» μόλις 190 γραμμάρια.

Η μικροσκοπική οθόνη μεγέθους 1 ίντσας είναι όμως όλα τα λεφτά και μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω από το να αναγράφει απλώς την ώρα, την ημερομηνία και να προβάλλει τα notifications που έρχονται στη συσκευή. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι διαθέτει τα δικά της widgets για first και third party apps όπως είναι τα maps, music players και QR Codes, προσφέροντας ουσιαστικά μια σειρά από λειτουργίες που έχουν ως στόχο τους να διευκολύνουν τη ζωή του κάθε χρήστη. Για παράδειγμα, ο χρήστης του P50 Pocket μπορεί να κλείσει τη μεγάλη οθόνη του κινητού όταν έχει ενεργοποιημένο ένα πρόγραμμα πλοήγησης και να παρακολουθήσει την πορεία του μέσω της μικρής οθόνης.

To P50 Pocket έρχεται με 3 κάμερες, μια main κάμερα στα 40MP, η οποία συνοδεύεται από ultrawide camera στα 13MP και μία ειδική κάμερα των 32MP, η οποία στοχεύει στην βελτίωση της απόδοσης των χρωμάτων. Στο εσωτερικό του P50 Pocket βρίσκεται ένα Snapdragon 888 4G chipset, το οποίο συνοδεύεται από 8 ή 12GB RAM και 256 ή 512GB αποθηκευτικού χώρου, με το HarmonyOS να αποτελεί την επιλογή στο software. Τέλος, Θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.000mAh, με δυνατότητα fast charging στα 40W. Σε ότι αφορά τις χρωματικές επιλογές, το Huawei P50 Pocket κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις και οι τιμές του θα είναι λιγάκι τσιμπημένες (καλά το φανταστήκατε), καθώς θα στοιχίζει πάνω από τα 1.410 δολάρια.

Σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο κατά πόσο θα το δούμε από τα μέρη μας, καθώς προς το παρόν θα κυκλοφορήσει μόνο στη κινεζική αγορά, με τη Huawei να μην αποκαλύπτει μέχρι στιγμής τα σχέδια της για το τι σκοπεύει να πράξει και για τις υπόλοιπες αγορές… Όπως και να ‘χει είναι πραγματικά πανέμορφο!

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%