Τεχνολογία

Το PlayStation®4 «μιλάει» άπταιστα ελληνικά!

today21 Αυγούστου, 2017

Background
share close

Έγινε διαθέσιμη για το κοινό η BETA ενημέρωσης του λογισμικού συστήματος 5.00 για το PS4, με κυριότερη μεταξύ άλλων σημαντικών αλλαγών, αυτή της υποστήριξης ελληνικών!

Η Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά της επόμενης σημαντικής ενημέρωσης λογισμικού συστήματος 5.00, που υπόσχεται σημαντικές αλλαγές για τους χρήστες του PlayStation, ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η επιλογή της ελληνικής γλώσσας στο μενού του συστήματος.

Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης του κορυφαίου συστήματος ψυχαγωγίας, μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση (ΒΕΤΑ) της νέας ενημέρωσης που είναι διαθέσιμη για το κοινό από 17 Αυγούστου 2017.

Το PlayStation®, έχοντας ως βασικό γνώμονα να βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία του χρήστη, προσφέρει, μέσω της επερχόμενης αναβάθμισης του λογισμικού του συστήματος, τη δυνατότητα επιλογής ελληνικών από το μενού επιλογών γλώσσας του συστήματος.

Με αυτό τον τρόπο ένα αίτημα των φίλων του PlayStation®, παλιών και νεότερων, ικανοποιείται δείχνοντας έμπρακτα ότι στο επίκεντρο των επιλογών της Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) είναι οι ανάγκες των φίλων του PlayStation®.

Δοκιμάστε τη νέα ενημέρωση λογισμικού συστήματος στη BETA και απολαύστε τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει!

Συγκεκριμένα:

Ελληνική γλώσσα συστήματος

Το PS4 πλέον θα παρέχει την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές του μενού του συστήματος.

Οικογενειακοί λογαριασμοί

Το νέο σύστημα θα προσφέρει μια πιο ευέλικτη εμπειρία για τις οικογένειες στο PS4, διευκολύνοντας την εγκατάσταση των λογαριασμών PSN για τα παιδιά και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου. Πλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ορίσουν λειτουργίες διαφορετικές για το κάθε παιδί, γεγονός που εξασφαλίζει μία πιο ασφαλή πλοήγηση.

Ενημερώσεις ειδοποιήσεων

Οι ειδοποιήσεις pop-up μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο PS4. Θα υπάρχει επίσης η επιλογή να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις σας. Οι ειδοποιήσεις μπορούν επίσης να προβληθούν από το Quick Menu, ώστε να μην χρειαστεί να αφήσετε το παιχνίδι σας.

Virtual Surround στο PS VR

Το PlayStation®VR θα υποστηρίζει ήχο surround 5.1 ή 7.1 καναλιών στα ακουστικά όταν παρακολουθείτε Blu-ray και DVD σε λειτουργία Cinematic, προσφέροντας μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Twitch

Το PS4 Pro θα υποστηρίξει ανάλυση 1080p 60fps κατά τη διάρκεια live streaming στο Twitch, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν broadcast τις εμπειρίες τους, σε ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιόπιστη ροή.

Η Ενημέρωση Λογισμικού Συστήματος Έκδοση 5.00 για το PS4 βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες,  πατήστε εδώ!

 

Πηγή: gazzetta.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%