Blog

Samsung Galaxy S10+ Review| Το καλύτερο smartphone

today13 Απριλίου, 2019

Background
share close

Το Samsung Galaxy S10 plus έρχεται με οθόνη τεχνολογίας AMOLED 6,4-ιντσών διαθέτει 1440 x 3040 QHD+ ανάλυση και είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο με HDR10+ συμβατότητα – μια τεχνολογία που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και την αντίθεση σε μια σκηνή-ανά-καρέ για να δώσει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην εικόνα.

Εάν η χρήση τόσο εξελιγμένης τεχνολογίας, που συνήθως προορίζεται για τις τελευταίες τηλεοράσεις, δεν ήταν αρκετή, το Galaxy S10 Plus έχει επίσης εξαιρετικά εντυπωσιακή αναλογία οθόνης προς σώμα 93,1 τοις εκατό. Η οθόνη καλύπτει ολόκληρη τη συσκευή, εκτός από μια εγκοπή με λέιζερ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για τις μπροστινές κάμερες.

Το hole-punch αποσπά πολύ λιγότερο την προσοχή σε σχέση με την εγκοπή που εισήγαγε η Apple και υιοθετήθηκε αργότερα από πολλές Android συσκευές.

Η οθόνη του Galaxy S10 Plus διαθέτει επίσης βελτιωμένη φωτεινότητα για καλύτερη εξωτερική ορατότητα.

Το πλαίσιο αλουμινίου της συσκευής είναι λεπτότερο από το S9 Plus, με gorilla glass 6 στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής. Οι εκδόσεις 512 GB και 1TB διατίθενται σε λευκό ή μαύρο.

Καλό είναι να έχετε υπ’όψιν σας ότι θα πρέπει πιθανώς να αγοράσετε μια θήκη με τη νέο σας κινητό, καθώς ο σχεδιασμός του το κάνει πολύ ολισθηρό και επιρρεπές σε χτυπήματα.

Η Samsung αντιμετωπίζει την κριτική για το ότι έβαλε το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων δίπλα στην πίσω κάμερα, μετακινώντας τον στο μπροστινό μέρος των ναυαρχίδων της και ενσωματώνοντάς τον κάτω από το γυαλί της οθόνης.

Ο εντυπωσιακός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων λειτουργεί χάρη στην τεχνολογία υπερήχων δακτυλικών αποτυπωμάτων του κουαλκομ – μια σάρωση 3D που παρέχει έλεγχο ταυτότητας με ένα άγγιγμα, χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα αντί για φως για την αναγνώριση και την προστασία των χρηστών.

Η Apple δοκίμασε τη χρήση μιας παρόμοιας τεχνολογίας, αλλά την παράτησε εντελώς για την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου στο iPhone X – η Samsung προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τη συσκευή με αναγνώριση προσώπου, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε τόσο ομαλά όσο το έχει επιτύχει η Apple.

Η αριστερή πλευρά της συσκευής φιλοξενεί τα κουμπιά για την ένταση του ήχου και ένα αποκλειστικό κλειδί για τον έξυπνο βοηθό της Samsung, το Μπίξμπι. Ευτυχώς, όσοι προτιμούν τη χρήση του βοηθού της Google μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό που κυκλοφόρησε από τη Samsung ώστε να ρυθμίζει το κουμπί Μπίξμπι να ανοίγει κάποια άλλη εφαρμογή.

Η συσκευή διατίθεται σε πέντε χρώματα. Πράσινο, μαύρο, λευκό, κεραμικό μαύρο και κεραμικό λευκό

Το Samsung Galaxy S10 Plus διαθέτει μια στιβαρή πίσω κάμερα τριπλού φακού-έναν τακτικό φακό 12MP, έναν οπτικώς μεγενθυμένο τηλεφακό με 12MP και ένα νέο, εξαιρετικά φαρδύ φακό 16MP.

Ο διπλός φακός της Samsung καταγράφει ζωντανές και ευκρινείς φωτογραφίες και οι εικόνες χαμηλού φωτισμού μπορούν να ανταγωνιστούν τη λειτουργία νυχτερινής όρασης που βρίσκεται στο pixel της Google.

Αυτό που ξεχωρίζει το S10 Plus από άλλες συσκευές είναι ο νέος, εξαιρετικά ευρύς πανοραμικός φακός του, που προσφέρει ένα πεδίο προβολής 123 μοιρών. Η φωτογραφική μηχανή 16MP σας επιτρέπει να προσαρμόζετε καλύτερα το πλάνο σας, ενώ επίσης επιτρέπει το οπτικό ζουμ 2x όταν συνδυάζεται με τις φωτογραφικές μηχανές ευρείας γωνίας 12MP και τηλεφακού.

Η εξαιρετικά ευρεία πανοραμική λειτουργία ίσως προσδώσει μερικές φορές μια παραμόρφωση εφέ fisheye στην εικόνα.

Οι μπροστινές φωτογραφικές μηχανές 10MP και 8MP της Samsung βγάζουν ποιοτικές selfie με ενισχυμένο βάθος.

Όσον αφορά το βίντεο, το S10 μπορεί να καταγράψει το HDR10 + και να προσφέρει ψηφιακή σταθεροποίηση βίντεο στην πίσω κάμερα-κάνει το Ultra HD βίντεο παρόμοιο στην ποιότητα με αυτό που θα μπορούσατε να αναμένετε από μια GroPro.

Το Samsung Galaxy S10 Plus έχει μια τεράστια μπαταρία 4, 100mAh που είναι περισσότερο από ικανή να αντέξει όλη την ημέρα.

Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ενώ η ενσύρματη τεχνολογία ταχείας φόρτισης της Samsung σας επιτρέπει να προσθέτετε ώρες στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών.

Η μεγάλη μπαταρία έρχεται επίσης με ένα πλεονέκτημα κατά τη χρήση του ασύρματου PowerShare – ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο Galaxy S10 να μοιράζεται τη δύναμή του με οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με Qi. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή του φίλου σας, το smart watch σας ή τα ακουστικά σας.

Το Samsung Galaxy S10 Plus τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας της Google, το Android 9 Pie, αν και είναι καλυμμένο με δικό του interface.

Τέλος, η Samsung έχει συμπεριλάβει έναν επεξεργαστή 855 και 8 GB μνήμης RAM.

Δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένη ναυαρχίδα από τις Android συσκευές που θα μπορούσατε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Απλό.

Το Galaxy S10 Plus είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 128 GB και 512 GB που ξεκινούν στα 851€ και 1.516€, αντίστοιχα.

Συντάκτης: Tasos Peroglou

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%