Τεχνολογία

To 12-ιντσών Retina MacBook ίσως εμφανιστεί το 2015

today20 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Το φημολογούμενο και ανασχεδιασμένο 12 ιντσών MacBook Retina αναμένεται να παρουσιάσει καθυστερήσεις στην παραγωγή του ενώ τα νέα 11 ιντσών και 13 ιντσών MacBook Air φέρετε να έχουν μπει σε παραγωγή σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η ταϊβανέζικη Economic Daily News.
Αρχικά έχουμε αναφορά πως τα νέα MacBook Airs έχουν μπει στην παραγωγική γραμμή από την Quanta Computer και μάλιστα θα έχουν έναν νέο σασί, νέες οθόνες αλλά και chip επεξεργαστή με την διάθεση τους να γίνεται επίσημη κάποια στιγμή στο τέλος Αυγούστου.
Ότι αφορά το 12 ιντσών MacBook μια οθόνη Retina αυτό αναμένεται το συντομότερο το τρίτο τρίμηνο του 2014 αλλά ίσως πάει και στις αρχές του 2015. Ο λόγος για την καθυστέρηση του φέρετε να είναι η Intel η οποία αντιμετωπίζει και η ίδια καθυστερήσεις στην παραγωγή των 14nm Broadwell επεξεργαστές καθυστερώντας έτσι και την παραγωγική γραμμή της Apple.
H Apple βέβαια έχει ως συνήθεια να προμηθεύετε τα νέα chip της Intel σε ποσότητες πριν τον ανταγωνισμό και έτσι ίσως να μην έχουμε τελικά μεγάλες καθυστερήσεις αλλά κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.
Αν επαληθευτεί η είδηση τα ανασχεδιασμένα 11 και 13 ιντσών MacBook Air θα δώσουν μια πολύ καλή αίσθηση ανανέωσης μιας και θα αποτελέσουν την πρώτη αλλαγή στον σχεδιασμό για την εν λόγω σειρά από την ημέρα της εμφάνισης τους πίσω το 2010.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%