Τεχνολογία

Τροποποιημένο iPhone X με USB-C θύρα ξεπέρασε τα 100,000 δολάρια σε δημοπρασία στο eBay

today8 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι 11 Νοεμβρίου και η παράδοση αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο φοιτητής ρομποτικής Ken Pillonel μοιράστηκε ένα βίντεο στο πώς τροποποίησε ένα Apple iPhone X και πρόσθεσε μια λειτουργική USB-C θύρα, αντικαταστώντας την τυπική Lightning θύρα. Η USB-C θύρα που προστέθηκε λειτουργεί και για μεταφορά δεδομένων και για φόρτιση της συσκευής.

Πλέον το iPhone βρίσκεται σε δημοπρασία στο eBay και κατάφερε να ξεπεράσει τα 100,000 δολάρια. Στην περιγραφή ο Pillonel αναφέρει πως πρόκειται για το πρώτο iPhone με USB-C θύρα στον κόσμο και είναι το κατάλληλο κομμάτι για την συλλογή κάθε Apple fan.

Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι και 11 Νοεμβρίου, με την παράδοση να υπολογίζεται πως θα γίνει τον Δεκέμβριο. Ο Pillonel επίσης αναφέρει πως όποιος συμμετάσχει στη δημοπρασία συμφωνεί να μην επαναφέρουν ή ενημερώσουν την συσκευή, δε θα την ανοίξουν και δε θα την έχουν για καθημερινή χρήση. Τονίζει επίσης πως πρόκειται απλά για ένα πρωτότυπο.

Ο νικητής θα παραλάβει το iPhone X με 64GB αποθηκευτικό χώρο στο κουτί του, χωρίς κανένα περιφερειακό αξεσουάρ. Επιπλέον, ο Pillonel θα παρέχει μια κλήση 30 λεπτών στον νικητή σε περίπτωση που έχουν κάποια απορία με την συσκευή.

Παρά την κατακραυγή του κοινού στην Apple να προσθέσει USB-C θύρα στα iPhone, η εταιρεία συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη δική της Lightning θύρα. Παρόλα αυτά, η Apple χρησιμοποιεί USB-C σε κάποια iPad μοντέλα της, όπως και το νέο iPad Mini που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%