Τεχνολογία

Truth Social: Διαθέσιμη στο App Store η νέα πλατφόρμα του Donald Trump

today21 Φεβρουαρίου, 2022 1 5

Background
share close

Ο Donald Trump αποτελεί έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ που παραδοσιακά δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα στους πολίτες. Κάποιοι δεν αντέχουν ούτε να τον βλέπουν. Κάποιοι άλλοι όμως, τον ακολουθούν φανατικά και περιμένουν πως και πως το νέο του εγχείρημα, που δεν είναι άλλο από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Το Truth Social ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από σήμερα. Όπως ανακοινώθηκε όμως αναμένεται να καθυστερήσει και δε θα το δούμε μέχρι το Μάρτιο. Η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε δε διευκρινίζει το λόγο της καθυστέρησης. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή βρίσκεται στο στάδιο του beta testing στο App Store της Apple.

Υπενθυμίζεται ότι ο Trump αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, που οδήγησαν και στον αποκλεισμό του από τα γνωστά social media. Τον Οκτώβριο είχε ανακοινώσει ότι εγκαινίασε την πλατφόρμα του για να «σταθεί απέναντι στην τυραννία της μεγάλης τεχνολογίας» στο πλαίσιο της εταιρείας Media & Technology Trump, που συστήθηκε πρόσφατα με επικεφαλής τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή Devin Nunes. Η πλατφόρμα θα είναι πλήρως λειτουργική στο τέλος Μαρτίου.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση σχετικά με την έναρξη της λειτουργίας του Truth Social:

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%