Διάφορα

Απελευθερωθείτε από το άγχος όπως ταιριάζει στο ζώδιο σας

today23 Μαρτίου, 2020

Background
share close

Τα πράγματα που μας αγχώνουν είναι πάνω κάτω τα ίδια για όλους μας. Δουλειά, χρήματα, σχέσεις κ.ά. Διαφέρει όμως σημαντικά ίσως και καθοριστικά, ο λόγος αλλά και ο τρόπος που αγχώνεται ο καθένας μας από εμάς με βάση τις προτεραιότητες, τον χαρακτήρα αλλά και το ζώδιό του.

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε το άγχος εφαρμόζοντας τεχνικές που σχετίζονται με το ζώδιο σας.

Κριός
Οι Κριοί είναι γνωστό ότι υπερφορτώνουν το πρόγραμμα τους μέχρις ότου να μην αντέχουν άλλο. Πιέζουν υπερβολικά τον εαυτό τους. Χρειάζεται να επιβραδύνετε κατά καιρούς. Ακόμα και αν θέλετε να είστε έτοιμοι για όλους και για όλα δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα από αυτά αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας πρώτα.

Θα σας βοηθούσε αρκετά λίγη ήπια γυμναστική, το περπάτημα ή απλώς το να μην κάνετε τίποτα.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι έχουν μια πολύ ισχυρή ηθική εργασίας. Παρόλο που είναι πολλοί καλοί σε αυτό που κάνουν, τείνουν να εστιάζουν πολύ στις λεπτομέρειες και να μην δέχονται την αποτυχία. Αντί να βλέπουν την αποτυχία ως ευκαιρία να αναπτυχθούν, την θεωρούν ανικανότητα από μέρος τους.

Μπορείτε να απελευθερώνετε το άγχος σας με το να μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και να μην σκοτίζεστε για ασήμαντα πράγματα. Πρέπει επίσης να θυμάστε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις των άλλων- μπορείτε μόνο να ελέγξετε τις πράξεις σας.

Δίδυμος
Το άγχος μπορεί να είναι πολύ σκληρό για τους απομονωμένους Διδύμους επειδή το να μην έχουν κανέναν να μιλήσουν για τις δυσκολίες τους κάνει να φοβούνται και να καταπιέζονται. Οι Δίδυμοι τα πάνε πολύ καλά με τις πληροφορίες και έτσι θα γίνουν υπερβολικά εσωστρεφείς αν δεν έχουν κανέναν για να ανταλλάξουν ιδέες.

Για να διαχειριστείτε το άγχος, πρέπει να συνδεθείτε με τους άλλους ώστε να ξελαφρώσετε το μυαλό σας μέσα από ειλικρινείς και βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι προτιμούν να υποχωρούν στον εαυτό τους αντί να λένε στους άλλους πως αισθάνονται. Εν τέλει θα εκραγούν και τότε θα βασιστούν σε άλλους για να φροντίσουν τα συναισθήματα τους και να νιώσουν ασφαλείς.

Πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Ο βαθύς διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ασφάλεια που ζητάτε. Θα ήταν επίσης ωφέλιμο να κάνετε ένα διάλειμμα από τα συναισθήματα σας εστιάζοντας την ενέργεια σας στο να βοηθάτε τους άλλους.

Λέων
Οι Λέοντες θέλουν οπωσδήποτε να έχουν την αρχηγία. Δεν μπορούν να μην έχουν τον έλεγχο, είτε σε μια εργασία, είτε σε μια επιχειρηματική συμφωνία είτε σε οτιδήποτε άλλο αφορά την ηγεσία. Αγαπούν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής αλλά το άγχος του να προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα μπορεί να είναι καταστρεπτικό.

Πρέπει να μάθετε πώς να υποχωρείτε ορισμένες φορές. Οι Λέοντες αγαπούν να έχουν την προσοχή των άλλων αλλά επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν το πόσες φιλοφρονήσεις θα λάβουν είναι σημαντικό να είναι ικανοποιημένοι με το να επιβραβεύουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι προγραμματισμένοι να κάνουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Όταν αυτό το έργο γίνει αρκετά καταπιεστικό, αγχώνονται πολύ.

Οι Παρθένοι χρειάζεται να νιώθουν πως είναι παραγωγικοί. Έτσι, στην ρουτίνα τους πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορούν να ολοκληρώσουν όπως είναι οι δουλειές του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καλύψουν το αίσθημα της επίτευξης που επιθυμούν.

Ζυγός
Οι Ζυγοί, ως ζώδιο της ισορροπίας αγχώνονται όταν ένα πρόβλημα τους δεν έχει λυθεί. Το άγχος τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν οι άλλοι είναι άδικοι μαζί τους. Επειδή μισούν τους καβγάδες κάνουν ώρες να αποφασίσουν για το αν θα μιλήσουν σε κάποιον που τους έχει πληγώσει. Τις περισσότερες φορές δεν το κάνουν.

Πρέπει να πιστεύετε ότι η γαλήνια φύση σας σας κάνει να μπορείτε να διαχειριστείτε καλά τις συγκρούσεις. Μπορεί να είναι άβολα, αλλά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αν αφήσετε ένα άλυτο ζήτημα να σας βαραίνει.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι πολύ ανθεκτικοί στο άγχος αλλά η ενσυναίσθηση τους τους κάνει να είναι ένα σφουγγάρι για τις τοξικές ενέργειες και τις αρνητικές δονήσεις των άλλων. Είναι πολύ εύκολο να χαθούν σε αυτό το συναισθηματικό χάος.

Χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στο να επαναφορτίσετε την ενέργεια σας με δημιουργικές δραστηριότητες. Είτε με το να γράφετε ποιήματα, είτε με το να έχετε ένα ημερολόγιο είτε με το να ζωγραφίζετε, η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσει να ξανά βρείτε τον εαυτό σας.

Τοξότης
Αν οι Τοξότες δεν κάνουν τίποτα, το άγχος συσσωρεύεται γρήγορα. Δεν τους αρέσει να είναι εγκλωβισμένοι και δεν ανέχονται να παίρνουν διαταγές. Είναι παρορμητικοί και δεν τους αρέσει οι άλλοι να έχουν προσδοκίες από αυτούς.

Πρέπει να καίτε αυτή την νευρική ενέργεια σας με πολλή γυμναστική. Ιδιαίτερα αν αθλείστε σε εξωτερικό χώρο θα σας βοηθήσει να μην αισθάνεστε τόσο περιορισμένοι από την κοινωνία.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι συνεχώς προχωρούν μπροστά. Όταν το μονοπάτι γίνει περίπλοκο και δεν ξέρουν που πάει, μπορούν να αγχωθούν.

Μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος σας κάνοντας σχέδια και ορίζοντας στόχους. Το να γράψετε ένα λεπτομερές σχέδιο για την επόμενη μέρα, τον επόμενο μήνα και τα επόμενα χρόνια μπορεί να καταπραΰνει το επιμελές και φιλόδοξο πνεύμα σας.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι αν και εφευρετικοί και περιπετειώδεις μπορούν να αποσπαστούν αρκετά συναισθηματικά. Συχνά το πείσμα τους τους εμποδίζει από το να ακούσουν τις απόψεις των άλλων. Μισούν τις στιγμές που πρέπει να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος.

Πρέπει να θυμάστε ότι η ζωή δεν πηγαίνει πάντα όπως την σχεδιάζετε. Πρέπει να την αφήσετε να ξεδιπλωθεί . Αυτό θα ελαττώσει το άγχος σας σημαντικά.

Ιχθύς
Στους Ιχθείς δεν αρέσει να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Είναι αρκετά μυστικοπαθείς και το να εκτίθενται είναι μια σημαντική αιτία άγχους. Προτιμούν ένα ήσυχο περιβάλλον και αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη. Μπορούν ακόμη και να αρρωστήσουν λόγω της αρνητικής ενέργειας των άλλων.

Πρέπει να αφήνετε τον εαυτό σας να ηρεμεί από τις γύρω ενέργειες. Αυτό θα σας βοηθήσει να προστατευθείτε από τις αρνητικές δονήσεις.

Πηγή: awakengr.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%