3. Τοποθετείστε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπάτε με το μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες (για 1 λεπτό). Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
4. Προσθέτετε την καρύδα κι ανακατέψτε ώστε να πάει παντού.
5. Παίρνετε μια φόρμα σιλικόνης για μάφινς και γεμίζετε κάθε θήκη με 1 κ.σ. του μείγματος. Αφού καθαρίσετε τα χέρια σας κάνετε στο καθένα μια τρύπα στη μέση για να μπει η γέμιση.
6. Ψήνετε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν/καφετίσουν.
7. Μόλις κρυώσουν τα ξεφορμάρετε. Γεμίζετε κάθε λακκούβα με nutella. 8. Λιώνετε την κουβερτούρα και βυθίζετε την βάση κάθε μακαρόν σε αυτή.
9. Τοποθετείτε σε ένα ταψί το οποίο έχετε στρώσει με λαδόκολλα και τα αφήνετε ώσπου να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.
10. Πασπαλίζετε με λιωμένη σοκολάτα και τέλος με τα καβουρδισμένα φουντούκια.
Σχολιάστε το άρθρο (0)