Διάφορα

Έχουν δίκιο αυτοί που σας αποκαλούν κρύο; Δείτε τα πιο κρύα ζώδια

today25 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Η καρδιά κάποιων ζωδίων ανταγωνίζεται σε θερμοκρασίες τον Βόρειο Πόλο και είναι από δύσκολο έως απίθανο να ερωτευτούν και να κάνουν την υπέρβαση. Μπορεί να φταίει ότι αποστασιοποιούνται, είναι πιο εγκεφαλικά και επεξεργάζονται λογικά το τι νιώθουν ή, απλώς, να μην τα πηγαίνουν καλά με τα συναισθήματα, να τα φοβούνται και να μην ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν.

 

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα ζώδια, από το περισσότερο μέχρι το λιγότερο… κρύο! Τώρα, αν τύχει να ερωτευτείς ή έχεις ήδη ερωτευτεί ένα από αυτά, τι να πούμε; Καλό κουράγιο!

1. Υδροχόος
Δεν εκπλήσσει που καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αφού συχνά κατηγορείται από τον/την εκάστοτε σύντροφό του για αδιαφορία. Ακόμα και σε περίπτωση κερατώματος ή χωρισμού η αντίδρασή του είναι μάλλον ψυχρή. Δεν είναι ότι δεν νιώθει πράγματα, αλλά η αποστασιοποίηση που έχει, ενδεχομένως ως άμυνα, τον χρίζει βασιλιά του πάγου! Αν μάλιστα πιεστεί, μπορεί να αναπτύξει κι ολόκληρη θεωρία για το ότι τα συναισθήματα «είναι state of mind».

2. Δίδυμος
Ο Δίδυμος, επίσης ζώδιο του αέρα, έχει αυτή την εγκεφαλικότητα, που τον κρατά μακριά από το όποιο συναίσθημα και παρότι έχει μια πιο ευαίσθητη πλευρά, συνήθως την εμποδίζει να αναλάβει τα ηνία, με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω την άλλη, την κρύα. Προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να μιλήσει για το τι νιώθει, ενώ εύκολα γυρνά στον διακόπτη στο off, για να μην επηρεαστεί και ανακοπεί η πορεία του.

3. Παρθένος
Η ειδικότητα της Παρθένου είναι να βάζει τα συναισθήματα στο μικροσκόπιο, να τα αναλύει, κατόπιν να τα τεμαχίζει και να τα βάζει σε κουτάκια, με τις ανάλογες ταμπελίτσες. Εκλογικευμένη μέχρι εκεί που δεν πάει, δεν βλέπει κανένα λόγο ύπαρξής τους, καμία «χρησιμότητα». Ίσα – ίσα τα θεωρεί βλαπτικά και υπεύθυνα για τις όποιες αποτυχίες. Αντίθετα, όταν κινείσαι με το μυαλό σου, ποτέ δε χάνεις (;;;). Άλλωστε όλα περνούν με τον καιρό…

4. Αιγόκερως
Τελευταίος και χλιαρός προς κρύος είναι ο Αιγόκερως, που αντιμετωπίζει το συναίσθημα σαν εχθρό που τον εμποδίζει να επιτύχει τους στόχους του. Ρεαλιστής και μετρημένος, δεν παρασύρεται από το τι νιώθει, αλλά είναι αφοσιωμένος στο τι πρέπει και το ακολουθεί πιστά. Ο μόνος λόγος που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι γιατί έχει ροπή προς τον δρόμο της καρδιάς, αλλά μιας και δεν κατέχει το αντικείμενο, τρώει τα μούτρα του, του γίνεται μάθημα και μετά, για μεγάλο διάστημα, πιάνει το μονοπάτι του μυαλού του.

Πηγή: apotis4stis5.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%