NG News

LIVE ο NGradio με καλεσμένο τον Κώστα Αγέρη στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού

today16 Δεκεμβρίου, 2015

Background
share close

O NGradio θα κάνει ζωντανή εκπομπή με εικόνα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου με καλεσμένο τον αγαπημένο Κώστα Αγέρη! Η εκπομπή “Έκτακτο Μουσικό Express” με τον Τάσο Περόγλου, την Βασιλεία Περόγλου, την Άννα Μαρία Νικολαΐδου, την Χαρούλα Νικολαΐδου και την Φαία Στάινερ θα μεταδοθεί από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για να καλυφτούν τα έξοδα του σχολείου αλλά και κατοίκων της περιοχής που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης!

Κώστας Αγέρης | Φωτογράφος: Παντελής Λαδάς © 2015 web: http://panteliz.com
Κώστας Αγέρης | Φωτογράφος: Παντελής Λαδάς © 2015 web: http://panteliz.com

Ακολουθεί το δελτίο τύπου από τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού:

“Το 1Ο Δημοτικό  Σχολείο Ελληνικού γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με μια εντυπωσιακή γιορτή, όπου ο φιλανθρωπικός αλλά και ο εκπαιδευτικός της χαρακτήρας  συνδυάζεται με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Το Σάββατο και την Κυριακή 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 πρόκειται να διοργανωθεί  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (Bazaar) από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του  1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, με στόχο  την συγκέντρωση πόρων για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο μας και  κατά συνέπεια οι μαθητές του λόγω της οικονομικής κρίσης. Κάτω από αυτό το πρίσμα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, με έντονο φιλανθρωπικό αλλά και εθελοντικό χαρακτήρα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την εξοικονόμηση πόρων. Το χριστουγεννιάτικο Bazaar είναι μια πρωτότυπη εκδήλωση θεσμός πια για τους γονείς και μαθητές του Σχολείου μας αλλά  και για όλους τους κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Όμως η χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση έχει και  έντονο φιλανθρωπικό  χαρακτήρα,  αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ». Και αυτά τα Χριστούγεννα θα μας μείνουν αξέχαστα! Δύο ονειρεμένες μέρες, μια εντυπωσιακή γιορτή δημιουργείται και φέτος!!!! Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου οι πύλες του Σχολείου θα υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους από τις 12.00 μέχρι το βράδυ   και την Κυριακή από τις 10.00 το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξυλοπόδαρος και Αη-Βασίλης στο  πολικό χωριό  ανοίγει την μεγάλη του αγκαλιά για τους επισκέπτες που θα τον ακολουθήσουν στο εορταστικό event.

Κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί από τον Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης την Ένωση Ποντίων Σουρμένων, και το χορευτικό τμήμα του σχολείου μας θα ανοίξουν την γιορτή μας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ.   Θα ακολουθήσουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις από μαθητές με τις δασκάλες τους. Τραγούδια και μουσική θα δούμε Θέατρο Σκιών,όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνηστικές κατασκευές από πηλό, προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, χριστουγεννιάτικα διαδραστικά παραμύθια, εκπληκτικός Τάρανδος θα μοιράσει σοκολάτες και παιχνίδια σε όλα τα παιδιά και  θα μαγέψει με τα με μουσική χορό σε ένα φανταστικό magic show,  το Καλλιτεχνικό εργαστήρι του Αη Βασίλη και το Χριστουγεννιάτικο face-painting πλημμυρίζουν χρώματα και χαμόγελα μαζί με τις απίστευτες μπαλόνο κατασκευές, στο προαύλιο χώρο παρασύρουν τους μικρούς φίλους σε απίστευτα παιχνίδια. Πολυάριθμα περίπτερα διαμορφωμένα σε Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον δίνουν την ευκαιρία για αγορά δώρων και παιχνιδιών, επίσης θα λειτουργεί εστιατόριο με ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκίσματα για όλα τα γούστα. Απίθανες live μουσικές το Σάββατο από τους Ingi-go με ροκ και έντεχνο που θα μας απογειώσουν. Έπειτα την σκυτάλη θα πάρει DJ και θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτυ.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου οι Άγγελοι του NG θα εκπέμπουν την συχνότητά τους από το σχολείο μας με καλεσμένο τον αγαπημένο Κώστα Αγέρη.

Πλούσια δώρα θα μοιραστούν στους τυχερούς μετά την κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς και τέλος ο νυκτερινός ουρανός θα υποδεχθεί τις χριστουγεννιάτικες  ευχές των παιδιών του σχολείου μας με την απελευθέρωση πολύχρωμων μπαλονιών με ευχές για τα Χριστούγεννα…..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ …ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.

Το 1Ο Δημοτικό  Σχολείο Ελληνικού βρίσκεται Λεωφόρος Ιασωνίδου 52 και Χρυσάνθου Τραπεζούντος στη περιοχή του Ελληνικού.

Οργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. 

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!! ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ  ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 400 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!”

Παρουσίαση του PowerPoint

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%