Διάφορα

Οι Magic De Spell & Γιάννης Παλαμίδας σε συνεργασία με το Infowar, παρουσιάζουν: “21ST CENTURY DARKNESS” – Κύτταρο Live

today30 Δεκεμβρίου, 2015

Background
share close

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

 Kyttaro MdS 50x70cm.cdr

Τι είναι αυτό που συνδέει ένα ιστορικό συγκρότημα, έναν ιδιαίτερο ερμηνευτή και τους δημιουργούς του Catastroika, του Debtocracy και του Φασισμός Α.Ε ; Μια πρωτότυπη συναυλία-παράσταση, παρέμβαση στη “Σκοτεινιά του 21ου αιώνα”.

Οι Magic de Spell με τραγούδια όπως το “Sarajevo”, το “Εμένα οι φίλοι μου”, την καταγραφή τους στον “κυρ Παντελή” του Πάνου Τζαβέλλα, στη “Μπαταρία” του Νικόλα Άσιμου, αλλά και με το πρόσφατο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;” στις αποσκευές τους, αποτυπώνουν τη σκοτεινιά, όχι μόνο του 20ου αλλά και της αρχής του 21ου αιώνα.

φωτογραφία 2

Ο Γιάννης Παλαμίδας με την προσωπική του καλλιτεχνική διαδρομή, τις συνεργασίες και τη συμμετοχή του στο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, συνεχίζει να κάνει “Σαμποτάζ” και να φωνάζει ειρωνικά “Καταναλώστε”.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου και το Infowar, ένα εναλλακτικό δίκτυο πληροφόρησης με αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ, ακτιβιστικές παρεμβάσεις, μαχητικά ρεπορτάζ και αναλύσεις, ντύνει με το δικό του οπτικό και ακουστικό υλικό την παράσταση.

Το προσωπικό τους χρώμα θα δώσουν με τη συμμετοχή τους, ο ασυμβίβαστος Δημήτρης Πουλικάκος, ο ανατρεπτικός “Χαΐνης” Δημήτρης Αποστολάκης και ο εκφραστικός Γιάγκος Χαιρέτης.

Μέσα από την αλήθεια των τραγουδιών, τα λόγια των ποιητών, την εικόνα και τις καταγραφές, η παράσταση “21st Century Darkness” στοχεύει στην ελπίδα, πέρα από την καταχνιά του “Τhere Is Νo Αlternative”.

φωτογραφία 1

Πόρτες: 21:30

Είσοδος: 10€, με μπύρα ή κρασί

Facebook Page: https://www.facebook.com/MAGIC-DE-SPELL-OFFICIAL-106518669392740

image description

ΚΥΤΤΑΡΟ – ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ – Τηλ.: 210.822.4134, 210.882.2460

http://www.kyttarolive.gr/

Χορηγός επικοινωνίας στα καλύτερα live

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%