Διάφορα

Σε εξέλιξη Ραδιομαραθώνιος της ΝΕΡΙΤ για την «Κιβωτό»

today21 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Στα ραδιοφωνικά κύματα της ΝΕΡΙΤ θα… πλεύσει η «Κιβωτός του κόσμου» για τις ανάγκες των παιδιών που χρειάζονται τη στήριξη και την αγάπη μας.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου το Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ μαζί με τη ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας (102 FM) διοργανώνει μεγάλοραδιομαραθώνιο, με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση της «Κιβωτού», σε συνεργασίαμε τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

Από τις 8 το πρωί έως και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όλο το πρόγραμμα του Πρώτου θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του ραδιομαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν διαρκείς συνδέσεις με τις εκπομπές της ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας και του «Αθήνα 9.84».

tilemarathonios kivotos tou kosmou nerit

Το νήμα της αφήγησης θα στηριχθεί κυρίως στις μαρτυρίες των εθελοντών – πάσης φύσεως και «ειδικότητας» – που επί πολλά χρόνια προσφέρουν τη στήριξή τους σε παραμελημένα παιδιά. Μαζί τους, θα είναι και παιδιά που «αποφοίτησαν» από την «Κιβωτό», στάθηκαν στα πόδια τους χάρη στη μέριμνα της οργάνωσης και σήμερα, μετά από κάποια χρόνια, είναι φοιτητές, συνεχίζουν τη ζωή τους, έχουν τα δικά τους παιδιά. Στο στούντιο θα είναι ακόμα καλεσμένοι και πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά επί χρόνια τη βοήθειά τους.

Τον ραδιομαραθώνιο θα ενισχύσει και η τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, αφιερώνοντας σε αυτόν την τελευταία ώρα της πρωινής εκπομπής «ΕΞΙ – ΔΕΚΑ», ενώ θα υπάρχουν συνδέσεις και αναφορές σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους με τους εξής τρόπους:

  1. Καλώντας από σταθερό τηλέφωνο στο 901.11.170.170 (3,67€/κλήση, εντός δικτύου ΟΤΕ),
  2. Στέλνοντας sms με τη λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ στο 19888 (2,46€/sms – κλήση),
  3. Καταθέτοντας χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς:
    • EUROBANK : 0026 0178 870100 872073
    • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5023 – 032595 – 870

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης. Με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και τη Χίο, καλύπτει τις βασικές ανάγκες των παιδιών σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ. Για την κοινωνική της προσφορά έχει βραβευτεί από την Unesco, το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

 

Βρείτε περίσσότερεες πληροφορίες στην επίσημη ανάρτηση που έχει γίνει στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ πατώντας εδώ!

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%