Διάφορα

«Wonder Woman» και «Justice League» έχουν τα πρώτα τους τρέιλερ!

today28 Ιουλίου, 2016

Background
share close

Ο δρόμος για τους ήρωες της DC στην οθόνη είναι δύσκολος ως τώρα, με τις κινηματογραφικές ταινίες του Zack Snyder να δημιουργούν μουρμούρα στο κοινό και ίσα-ίσα αποδεκτά αποτελέσματα στο box office. Η μουρμούρα δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα, γιατί σημαίνει ενδεχομένως πως αυτές οι ταινίες απλώς δεν είναι ίδιες με τις υπόλοιπες υπερηρωικές. Μπορεί απλώς να είναι και κακές ταινίες βέβαια.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι πως το υπερηρωικό σύμπαν της DC έχει ξεκινήσει με τρόπο παντελώς αντίστροφο από της Marvel· προγραμματισμένο εξαρχής με στόχο να τραβήξει και να απλωθεί πολύ, και ξεκίνημα με τον όχι ακριβώς ενθουσιώδη τρόπο ενός ‘Iron Man’, αλλά με μια περισσότερο ‘μακάρι να ήθελε ο Nolan να συμμετάσχει’ αύρα.

Τα μεγάλα στοιχήματα τώρα έρχονται βέβαια. Πρώτα, το ‘Suicide Squad’ του Αυγούστου, που ας πούμε απλά πως δεν μοιάζει με πολλές άλλες μεγάλου προϋπολογσμού υπερηρωικές ταινίες, και έπειτα περνάμε στα βαριά πυροβολικά. Δηλαδή, την ‘Wonder Woman’, που θα μπορούσε να είναι μια ακόμα ταινία, αλλά με αυτά και με εκείνα έχει επιφορτιστεί με το βάρος της ιστορίας ως Η Πολυαναμενόμενη Ταινία Με Γυναίκα Πρωταγωνίστρια.

Η ταινία της Patty Jenkins φαίνεται διαδραματίζεται στην εποχή του A’ Παγκοσμίου πολέμου και παίρνει μια προσέγγιση ως προς την σημασία της ηρωίδας της, που δείχνει να έχει αρκετή βαρύτητα. Το τρέιλερ είναι πολύ καλό και η μουσική του Junkie XL από το ‘BvS’ μοιάζει να παίρνει το ρόλο του theme. Περισσότερα θα ξέρουμε του χρόνου τον Ιούνιο, αλλά το πρώτο δείγμα, σε συνδυασμό με την όμορφη αφίσα που είδαμε πριν από λίγες μέρες, είναι θετικό.

Η άλλη ταινία είναι φυσικά το ‘Justice League’ του Zack Snyder, που ενώνει όλους τους ήρωες του DC universe σε μια ομάδα. Περιττό να πούμε πως εδώ κρέμεται όλο το μέλλον του εγχειρήματος. Αυτή είναι μια ταινία που δεν έχει περιθώριο αποτυχίας, γι’αυτό και προφανώς βλέπουμε τόσο σύντομα από την έναρξη των γυρισμάτων, πρώτα -εκτενή- πλάνα. Το teaser, που προέρχεται από 2-3 recruiting σεκάνς της ταινίας, προσπαθεί αρκετά να θυμίσει τον αντίστοιχο τόνο των Marvel ταινιών. Είναι αρκετά νωρίς βέβαια και, όπως είπαμε, όλες οι σκηνές εμφανώς προέρχονται από πολύ λίγα σημεία της ταινίας. Αλλά έχει ενδιαφέρον το πρόσωπο που η Warner θέλει να δείξει αυτή τη στιγμή.

Όπως και νά’χει, ιδού τα δύο τρέιλερ για ‘Wonder Woman’ και ‘Justice League’. Και μετά για μπόνους δείτε και ένα καινούργιο κλιπάκι από το ‘Suicide League’ που μας συστήνει την Enchantress της Cara Delevingne.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oOQ3rcP1Rok

 

Πηγή: oneman.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%