Διασκέδαση

Το Amitabha Festival ήρθε για να μείνει!

today20 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, τo Bolivar Beach Bar  σε συνεργασία με τη Mahayana Records διοργάνωσε για πρώτη φορά το AMITABHA Fest, μια νέα μουσική γιορτή που όπως υποσχόταν ήρθε πραγματικά για να γεφυρώσει τις υπέροχες μελωδίες σπουδαίων καλλιτεχνών. Μια γιορτή που ούτε οι καιρικές συνθήκες δεν μπόρεσαν να σταματήσουν από το να πραγματοποιηθεί με περισσότερους από 5.000 ανθρώπους να αψηφούν τη βροχή και να δίνουν δυναμικό παρών. Το line up όπως αναμενόταν από την ημέρα ανακοίνωσης του πρόσφερε ένα τελευταίο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι πάνω στην άμμο και μια μαγική βραδιά δίπλα στη θάλασσα με τους headliner, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας electro pop σκηνής, Kadebostany να αφήνουν ανεξίτηλα το δικό τους στίγμα, παρασύροντας το κοινό στη δική τους ποπ  αυτοκρατορία!

Ήταν λίγο πριν από τις 22:00 όταν ο Γιάννης Καπετανάκης άνοιξε το φεστιβάλ με ένα live loop πρόγραμμα διάρκειας μισής ώρας, συνθέτοντας μουσική ζωντανά και όταν ολοκλήρωσε, έμοιαζε πως για τόση ώρα αντί για ένα άτομο πάνω στη σκηνή, βρισκόταν ένα πλήρες μουσικό συγκρότημα, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις δημιουργίες του και ειδικά με το τελευταίο κομμάτι με τίτλο Plants”.

Λίγο αργότερα, κι ενώ πια ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά στη σκηνή, ανέβηκε η καθηλωτική  Katerine Duska μαζί με το συγκρότημα της και έπαιξε ταFire In Me”, “Slow”, “One In A Million και μερικά ακυκλοφόρητα κομμάτια. Με την εμφάνιση της απέδειξε ακόμα μία φορά ότι δίκαια θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας με μια μοναδική φωνή, ιδιαίτερες συνθετικές ικανότητες και μια υπέροχη παρουσία πάνω στη σκηνή.

Στις 23:15 τα φώτα έσβησαν και είχε φτάσει η ώρα να απολαύσουμε τους Kadebostany που μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν στη σκηνή υπό τις επευφημίες του πλήθους. Για δύο ώρες γίναμε μάρτυρες ενός οπτικοακουστικού θεάματος που έκοβε την ανάσα, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν οι Kadebostany που απέδειξαν εμφατικά για ακόμα μία φορά γιατί αποτελούν τους ηγέτες της νέας ποπ αυτοκρατορίας!

Παρουσίασαν όλες τις επιτυχίες τους όπως Crazy In Love”, “Castle In the Snow”, “Mind If I Stay”, “Save Me”, ενώ σε μια ιδιαίτερη στιγμή του φεστιβάλ ο Guillaume de Kadebostany δημιούργησε επιτόπου μια special χορευτική εκδοχή του Early Morning Dreams. Το encore έκλεισε με το Walking with a Ghost, μια μαγικά ατμοσφαιρική στιγμή καθώς το τραγούδι ερμηνεύτηκε μέσα στο σκοτάδι με τους φακούς των κινητών τηλεφώνων να προσφέρουν το δικό τους χαρακτηριστικό φως.

Αμέσως μετά τους Kadebostany ξεκίνησε το after party με τον VKD να ανεβαίνει στη σκηνή και να παρουσιάζει μια ειδική παραγωγή με τη κρητική λύρα του Γιάννη Καπετανάκη να μπλέκεται με house μουσική. Κι έτσι ξαφνικά η σκηνή έγινε πλέον κλαμπ, ενώ ο κόσμος ολοένα και συνέχιζε να έρχεται. Στις 02:00 είχε έρθει η ώρα για τον τούρκο σούπερ σταρ Mahmut Orhan να καταλάβει τη σκηνή και να μας παρουσιάζει έναν φρέσκο συνδυασμό από soulful deep house και groovy indie dance ήχων, τα οποία διάνθιζε εξαιρετικά με worldly elements από τις προσωπικές του πολιτιστικές εμπειρίες. Highlight όταν έπαιξε την παγκόσμια επιτυχία του “6 Days”. Δονήσεις από τη Μέση Ανατολή μαζί με house beats στα καλύτερα τους. Δύο ώρες αργότερα τα decks ανέλαβε ο πιο υποσχόμενος παραγωγός της χώρας που ακούει στο όνομα Kled Mone.

Το Amitabha Festival ήρθε για να μείνει και να προσφέρει τη δική του οπτική στα συναυλιακά δρώμενα της πόλης. Το κοινό παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες το αγκάλιασε θερμά και έδωσε το στίγμα για ανάλογη συνέχεια. Ραντεβού το 2019!

Νιώσε την άμμο, νιώσε τη θάλασσα, νιώσε τον αέρα
Ζήσε τν εμπειρία

Bolivar

Official Url: www.bolivarbeachbar.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts

Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%