Διασκέδαση

3 χρόνια ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS | ΙΟΥΝΙΟΣ 2017: Ένας μήνας γεμάτος Μουσική στον Ιανό

today29 Μαΐου, 2017

Background
share close

Τρία χρόνια γιορτάζει ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΑΝΟS στο κέντρο της Αθήνας, Σταδίου 24, και γιορτάζει όλο τον Ιούνιο με εκπτώσεις, προσφορές, πλούσιες εκδηλώσεις και έναν μεγάλο διαγωνισμό, εντός ενός μηνός αφιερωμένου στη μουσική.

Ο ΙANOS σε πάει ΛΟΝΔΙΝΟ

΄Ενας τυχερός νικητής θα ταξιδέψει με την AEGEAN στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τη συναυλία των U2 στο Twickenham Stadium την Κυριακή 9 Ιουλίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Στο δώρο συμπεριλαμβάνονται

  • δύο αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή Αθήνα – Λονδίνο (αναχώρηση 08/07 09:15 & επιστροφή 10/07 22:15)  με την AEGEAN
  • δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Holiday Inn London West (08 & 09/7), σε συνεργασία με την SCOOTERIZE
  • δύο εισιτήρια για τη συναυλία των U2 στο Twickenham Stadium του Λονδίνου στις 9 Ιουλίου, σε συνεργασία με την ΜΙΝΟS-EMI, Universal Music Company

Κάνε τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ αγορές σου από τον ΙΑΝΟ από 1 έως 24 Ιουνίου και λάβε μέρος στην ΚΛΗΡΩΣΗ!

Δικαίωμα συμμετοχής με αγορές άνω των 10€, σε μουσικά είδη, από όλα τα καταστήματα IANOS και από τα ΙΑΝΟS Bazaar σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και από το www.ianos.gr

Διάρκεια διαγωνισμού: 1-24 Ιουνίου 2017

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα αναρτηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα του ΙΑΝΟΥ και σε όλα τα καταστήματά του.

Ο ΙΑΝΟS θα δημοσιεύσει το πλήρες ρεπορτάζ του τυχερού νικητή από την εμπειρία του στο Λονδίνο, συνοδευόμενο από πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο ΙΑΝΟS MAGAZINE αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έκπτωση 10% για όλον το μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Από 1 έως 30 Ιουνίου αποκτήστε όλα τα μουσικά είδη (CD-βινύλια-DVD, μουσικά βιβλία) με έκπτωση 10%*
* Δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά και για online αγορές.

SAVE THE DATE!
19-24/6 Όλα τα ΠΙΚΑΠ με έκπτωση έως 50%

Η μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν ΠΙΚΑΠ και μέχρι τώρα δεν μπορούσαν, έφτασε!
Από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου στον Μουσικό ΙΑΝΟ θα βρείτε όλα τα ΠΙΚΑΠ με έκπτωση 50% ενώ ταυτόχρονα στα πέντε βινύλια που αγοράζετε, το ένα είναι δώρο.

H ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ | ΣΤΑΔΙΟΥ 24

ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Μήνας μουσικής ο Ιούνιος για τον ΙΑΝΟ και ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων έχει στηθεί στην Σταδίου, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών και των σημαντικότερων εκπροσώπων της νέας γενιάς δημιουργών! Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής και περιλαμβάνουν συναντήσεις με καλλιτέχνες, αφιερώματα, παρουσιάσεις CD κ.ά.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιώργος Περρής με τον Δημήτρη Σαμόλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Χρίστος Θεοδώρου με τη Βικτωρία Ταγκούλη και την Έλενα Παπανικολάου αλλά και οι νέοι δημιουργοί της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου Γιάννης Βασιλόπουλος, Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, θα βρεθούν όλοι στον ΙΑΝΟ!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Τετάρτη 31 Μαΐου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων στις 7/6, θα βρίσκεται στον Μουσικό ΙΑΝΟ. Έλατε να τον γνωρίσετε από κοντά, να σας υπογράψει CD και να αποκτήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ΙΑΝΟ τα συλλεκτικά ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τη συναυλία του!

 

Πέμπτη 1 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Χρίστος Θεοδώρου, Βικτωρία Ταγκούλη, Έλενα Παπανικολάου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, από τη Μικρή Άρκτο και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Ο νέος δίσκος του Χρίστου Θεοδώρου σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη & Πάνου Σουρνούνη και ποίηση Ζαχαρία Παπαντωνίου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και Διαλεχτής Ζευγώλη-Γλέζου, έχει τίτλο Καρδιά Μισή και έχει ήδη παρουσιαστεί στον ΙΑΝΟ με τεράστια επιτυχία.

Ο συνθέτης, μαζί με τις ερμηνεύτριες Βικτωρία Ταγκούλη και Έλενα Παπανικολάου, θα βρίσκονται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και θα σας περιμένουν για να σας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο της “Καρδιάς Μισής”, με όλη τους την καρδιά!

 

Τρίτη 6 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λίγο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας στις 22 Ιουνίου (Κηποθέατρο Παπάγου), θα συναντήσει τους θαυμαστές του στον Μουσικό ΙΑΝΟ, με καλοκαιρινή διάθεση και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Κοίτα Με» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

 

Σάββατο 10 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 13.00-14.00

Ο Παντελής Θαλασσινός στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός θα βρεθεί αποκλειστικά στον Μουσικό ΙΑΝΟ για να συναντήσει φίλους και θαυμαστές, συμμετέχοντας στον εορταστικό Ιούνιο του ΙΑΝΟΥ!

 

Δευτέρα 12 Ιουνίου | Ώρα: 21.30

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD «Τρίτη έξοδος»

Γιάννης Βασιλόπουλος, Σπύρος Παρασκευάκος & Δήμητρα Σελεμίδου

Η Μικρή Άρκτος και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του CD «Τρίτη έξοδος» σε στίχους του Γιάννη Βασιλόπουλου, μουσική του Σπύρου Παρασκευάκου και ερμηνεία της Δήμητρας Σελεμίδου. Καρπός καλλιτεχνικής σχέσης τεσσάρων χρόνων, η «Τρίτη Έξοδος» του δεκαοκτάχρονου στιχουργού, του τριαντάχρονου συνθέτη και της εικοσάχρονης ερμηνεύτριας, παιδιών της Τέταρτης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, αποτελεί την ειλικρινή κατάθεση τριών νέων καλλιτεχνών που, ανοίγοντας διάλογο με το σήμερα, εκθέτουν τόσο τις ανησυχίες όσο και τα αιτήματά τους.

Είσοδος ελεύθερη. Θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

 

Πέμπτη 15 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Γιώργης Χριστοδούλου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ίσως ένας από τους πιο επιτυχημένους δίσκους της φετινής χρονιάς, ήταν “Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ” του Γιώργη Χριστοδούλου. Ένα ταξίδι με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ού αιώνα. Ο Γιώργης Χριστοδούλου θα βρίσκεται στον Μουσικό ΙΑΝΟ με παρισινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις.

 

Παρασκευή 16 Ιουνίου | Ώρα: 20.30

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Με αφορμή τον ΜΗΝΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ο ΙΑΝΟS  διοργανώνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μουσική για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών.

Την  εκδήλωση θα συντονίσει ο Νίκος Θρασυβούλου.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=4cMyo6AmQ9I

Είσοδος ελεύθερη.

 

Δευτέρα 19 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις! Τον ξέρουμε και μας ξέρει! Και μας δίνει την αποκλειστική δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά, στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ. Σας περιμένουμε!

 

Τρίτη 20 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Η 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Επτά εξαιρετικοί δημιουργοί, που ξεχώρισαν μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, έρχονται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και γιορτάζουν μαζί μας την μουσική, την ποίηση και το τραγούδι. Οι Γιάννης Βασιλόπουλος,  Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, μεταφέρουν τη φρεσκάδα της νιότης τους μαζί με την εικοσάχρονη εμπειρία της Μικρής Άρκτου, με την οποία ξεκίνησαν την δισκογραφική τους πορεία τους.
Τετάρτη 21 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD στον Μουσικό ΙΑΝΟ| Ώρα: 19.00-20.00

ΕΚΔΗΛΩΣΗ | Ώρα: 20.30

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στον ΙΑΝΟ

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και η Τασούλα Επτακοίλη υποδέχεται στις «Συναντήσεις με Μουσικούς»  την Ελευθερία Αρβανιτάκη για μια συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο γύρω από τη ζωή και το έργο της.

Αν θέλετε να τη συναντήσετε από κοντά, να φωτογραφηθείτε μαζί της και να σας υπογράψει τα CD της, θα την βρείτε στις 19.00 στον Μουσικό ΙΑΝΟ.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=0r7OmLXlREI

Είσοδος ελεύθερη

 

Παρασκευή 23 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Δυναμική, μοντέρνα και πρωτότυπη, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και γιορτάζει μαζί μας.  Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια εκφράζεται έξω από τα συνηθισμένα και κάπου εκεί, θα συναντηθούμε με τη μουσική και τους στίχους της!

 

Πέμπτη 29 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD στον Μουσικό ΙΑΝΟ| Ώρα: 19.00-20.00

ΕΚΔΗΛΩΣΗ | Ώρα: 20.30

Γιώργος Περρής & Δημήτρης Σαμόλης στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στον ΙΑΝΟ

Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με δύο σημαντικούς εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού τους : Γιώργο Περρή και  Δημήτρη Σαμόλη. Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά και ο νέος είναι ωραίος! Από τις 19.00 θα βρίσκονται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και θα έχετε τη δυνατότητα να τους γνωρίσετε καλύτερα, να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να σας υπογράψουν τα CD τους.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=g2KPm7NDZe4

Είσοδος ελεύθερη

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διασκέδαση

Ευανθία Ρεμπούτσικα – Γιώργος Περρής “Ηλιοφάνεια” | Καλοκαιρινή περιοδεία 2017

Εκείνη έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις σημαντικότερες μελωδίες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και του σύγχρονου κινηματογράφου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εκείνος είναι ο έλληνας διεθνής τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια καταχειροκροτείται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, με δισκογραφία που κατέκτησε κριτικούς και κοινό. Μαζί, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής φέρνουν την Ηλιοφάνεια σε επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα […]

today29 Μαΐου, 2017

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%