Μουσική

Arcane Club | Το νέο club που ανοίγει στην καρδιά της Αθήνας| Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

today16 Ιουνίου, 2022

Background
share close

Σάββατο 18 Ιουνίου

Arcane Club

Πειραιώς 69 & Ασωμάτων, Αθήνα

Show Starts: 00:00 | Είσοδος: 10€ [Με Ποτό]

Ένα νέο club ανοίγει στην καρδιά της Αθήνας και πραγματοποιεί τα εγκαίνια του το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022. Το Arcane Athens έρχεται να δώσει νέα πνοή στη dance σκηνή της πόλης, όντας ένα μεστό club με ώριμο concept που σκοπεύει να διαδραματίσει βασικό και κυρίαρχο ρόλο στην διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.

Τα εγκαίνια του club θα πραγματοποιηθούν με την δισκογραφική εταιρεία VOLTAGE Records και την head honcho του label ANNA V. να προσκαλεί στα ολοκαίνουργια decks του, τους CIRKLE & ΝUEλ για μία βραδιά με βασικούς πρωταγωνιστές την θετική διάθεση και την δύναμη της Techno.

Το Arcane με άνετη χωρητικότητα 500+ ατόμων και κορυφαίο σύστημα ήχου, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιώδες hub για την ηλεκτρονική μουσική στην Αθήνα, έχοντας ως στόχο την φιλοξενία νέων μουσικών και performing concepts, αλλά και καταξιωμένων guests από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με βασική του αρχή την φιλόξενη, ανοικτή προσέγγιση όλων των φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής, το Arcane θα είναι ένα αυθεντικό club, χωρίς φλυαρίες και περιττά στοιχεία, επιθυμώντας να επαναφέρει την έννοια του γνήσιου clubbing που τόσο μας έχει στερηθεί.

Τοποθετημένο σε απόλυτα νευραλγική –στρατηγική– θέση στο κέντρο της Αθήνας, το Arcane βρίσκεται στον αριθμό 69 της Λεωφόρου Πειραιώς στην διασταύρωση με την οδό Ασωμάτων, μόλις 3 λεπτά από το μετρό του σταθμού Γκάζι και είναι προσβάσιμο με όλα τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.

Ακόμα και το εσωτερικό layout του, είναι στημένο με μοναδικό, διαφορετικό τρόπο: Το booth είναι στο κέντρο του dancefloor, δίνοντας στον καλλιτέχνη τη δυνατότητα να παίζει κυριολεκτικά “μαζί με το κοινο”, αλλά και το κοινό να είναι σε άμεση, ζωντανή επαφή με τον καλλιτέχνη, δημιουργώντας μία ζεστή σχέση ανάμεσά τους.

Τα μουσικά είδη που θα υπηρετεί το Arcane Athens, θα ανήκουν στο ευρύτερο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, με κύρια -όμως- έμφαση στον δυνατό και επιβλητικό ήχο της Technο.

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/424336495979630

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%