Μουσική

Οι Bombing The Avenue κλείνουν 12 χρόνια και το γιορτάζουν με επετειακό live στο Crust

today1 Νοεμβρίου, 2022

Background
share close

12 Years Bombing The Avenue at Crust

Μαζί τους:
The Smoking Hiccup Machine
Oxfloyd Live at Crust

After Party: FRO

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου
Doors: 21:00
Tickets: 8€

Δώδεκα χρόνια περάσαν από τότε που οι Bombing παίξανε τις πρώτες τους νότες και το γιορτάζουν με ένα εκρηκτικό live παρέα με τους Οxfloyd, The Smoking Hiccup Machine και after party με τον FRO.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/625474755883292?ref=newsfeed

Crust
Πρωτογένους 13, Αθήνα

Οι Bombing The Avenue είναι μια alternative heavy rock μπάντα από την Αθήνα, που σχηματίστηκε το 2010.

Η πρώτη κυκλοφορία τους ήταν το “Avido”, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012, ένα EP που εμπεριείχε 6 κομμάτια, τους οδήγησε στην καθιέρωση στην ελληνική rock σκηνή. Η αναγνώριση του “Avido” ήταν το εισιτήριό τους για το Plissken Festival 2014, παίζοντας πλάι σε ονόματα όπως οι 65 Days of Static, Suuns, Fink, Black Lips και πολλές άλλες ακόμη. 3 μήνες αργότερα, κέρδισαν το Greek Battle of The Bands, που τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν στο τελικό του World Battle of the Bands 2014 στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης. Το 2014 και το 2015 οι Bombing The Avenue περιόδευσαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και μοιράστηκαν τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Truckfighters, Dub Trio, Planet Of Zeus και Nightstalker. Το ντεμπούτο τους “Civil Servant” κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2015 και γιορτάστηκε με ένα sold out show στο six d.o.g.s στην Αθήνα.

Τον Δεκέμβριο του 2019, μετά από σχεδόν δύο χρόνια ηχογραφήσεων και παραγωγής, οι Bombing The Avenue επέστρεψαν και κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους “Dysfunctional”, το οποίο δέχτηκε άκρως ενθαρρυντικά σχόλια στις πρώτες κιόλας ακροάσεις, συνοδευόμενο από ένα single με το ‘Hangover City’, καθώς και με ένα self-produced music video για το ‘Pissings’, το οποίο επιμελήθηκε ο drummer της μπάντας, Jay Chris.

https://bombingtheavenue.bandcamp.com/music
https://www.youtube.com/c/bombingtheavenue

Οι Smoking Hiccup Machine δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο τού 2016 στην Αθήνα και αποτελούνται από τρία μέλη. Με μόλις 3 όργανα και με την έμπνευση στη διάθεσή τους δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό. Επηρεασμένοι από τα 60s μέχρι και σήμερα, φτιάχνουν τη δική τους μουσική και την αποτυπώνουν χωρίς ταμπέλες.
Τον Απρίλιο τού 2019 κυκλοφορούν ανεξάρτητα σε CD το πρώτο τους EP, “Several Pieces For Different Species”. Το 2022, τους βρίσκει ανανεωμένους, ορεξάτους και τους βάζει στο στούντιο για την ηχογράφηση τού πρώτου τους album.

https://linktr.ee/the_smoking_hiccup_machine

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%