Ο NG προτείνει

Νέα ημερομηνία για τους προκριματικούς αγώνες παιδιών και νέων

today9 Μαΐου, 2019

Background
share close

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι η προκριματική φάση του 5ου Active Athens 3X3 Project FIBA Endorsed Tour για την κατηγορία των παιδιών και νέων από 9 έως 18 ετών, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Νέο Κόσμο στις 5 Μαΐου και τους Αμπελόκηπους στις 12 Μαΐου, θα διεξαχθεί στους Αμπελόκηπους στις 9 Ιουνίου 2019.

8 καλύτερες ομάδες που θα ξεχωρίσουν, θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στην ημιτελική και τελική φάση του τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος.

Το Active Athens 3X3 Project FIBA Endorsed Tour, το πιο αλλιώτικο μπασκετικό γεγονός της πόλης, επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, διοργανώνεται από τον ΟΠΑΝΔΑ, υπό την αιγίδα της FIBA, και υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1.500 αθλητές και αθλήτριες.


Κατηγορίες συμμετεχόντων

  1. Παιδιά και νέοι

Τα ηλικιακά γκρουπ των συμμετεχόντων διαμορφώνονται ως εξής:
• 2008 και μικρότεροι αγόρια & κορίτσια μικτά γκρουπ
• 2006-07 αγόρια & κορίτσια
• 2004-05 αγόρια & κορίτσια
• 2001-03 αγόρια & κορίτσια 

  • Ενήλικες

Οι ενήλικες, άνδρες και γυναίκες γεννημένοι από το 2000 και άνω, θα έχουν στη διάθεσή τους το γήπεδο της πλατείας Συντάγματος για δυο μέρες, για τη διεξαγωγή της προκριματικής, ημιτελικής και τελικής φάσης της δικής τους διοργάνωσης στις 15 και 16 Ιουνίου.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για όλες τις κατηγορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr και στο https://play.fiba3x3.com/events/75bcacd2-1cfa-431e-8fda-276169153bb3

Η συμμετοχή για τα παιδιά 9-18 ετών είναι δωρεάν, ενώ για τους ενήλικες το κόστος συμμετοχής είναι 40€/ομάδα και οι αθλητές θα διαγωνιστούν κατά ηλικιακές κατηγορίες με επίσημους διαιτητές της ΕΣΚΑ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός ελεύθερων βολών και τρίποντων, ενώ στο τουρνουά θα συμμετέχουν και αθλητές με καρότσι.

Για τη συμμετοχή την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητη η επίδειξη δελτίου της ΕΣΚΑ (ή φωτοτυπία αυτής) ή δελτίου ταυτότητας ή πιστοποιητικού γέννησης με ταυτοπροσωπία από ΚΕΠ και Ιατρική βεβαίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, τα διαγωνιστικά, το ωράριο αγώνων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα https://play.fiba3x3.com

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών Under-Armour, και η Wilson, οι οποίες θα παρέχουν αθλητικό υλικό στους συμμετέχοντες και θα χαρίσουν  δώρα στους νικητές των διαγωνισμών και στο κοινό της διοργάνωσης μέσα από κλήρωση που θα γίνει τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά (16/6).
Οι αγώνες θα γίνουν με την  ειδική μπάλα για 3Χ3 της εταιρείας αθλητικών ειδών Wilson, η οποία θα προσφέρει επίσης δώρα στους νικητές των διαγωνισμών.

#3x3BasketballTournament

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%