NGradio So good... like you
O Ψαρογιώργης ξανάρχεται στον αγαπημένο του χώρο, στο Γυάλινο, για μία μοναδική παράσταση στις 16 Φεβρουαρίου.
Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός προκύπτει μέσα από τη βαθιά βιωμένη του σχέση με την κρητική μουσική που ξεκινά στα παιδικά του χρόνια στο χωριό του, τα Ανώγεια, και μέσα από μια πλούσια εμπειρία στο πλαίσιο συνεργασιών με μουσικούς από άλλες συγγενικές παραδόσεις καθώς και με κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Στο πρόγραμμα που θα παίξει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα παρουσιάσει παραδοσιακά κομμάτια, δικές του συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς με σκοπό να μυήσει τους ακροατές του σε μια διάσταση της κρητικής μουσικής που βρίσκεται πέρα και μακριά από τις συνηθισμένες φολκλορικές αναφορές, σε ένα πολύ ευρύτερο πεδίο διαχρονικών αρχέτυπων και αυθεντικής έκφρασης.
Μαζί του θα παίξουν ο Γιάννης Παπατζανής (κρουστά, φωνή) και ο Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραμπάσο), δυο από τους πιο ανοικτούς και καινοτόμους μουσικούς της σημερινής Κρήτης.
Ώρα έναρξης: 22:30
Συντάκτης: New Generation Radio
Δευτέρα - Παρασκευή
15:00 - 18:00
με την Φαία Στάινερ
18:00 - 20:00
με τον Διαμαντή Κυριακάκη
20:00 - 21:00
Κάθε Τετάρτη
21:00 - 23:00
Δευτέρα - Παρασκευή
23:00 - 23:59
COPYRIGHT 2020. NGRADIO
[give_form id=”125008″]
[give_form id=”123452″]
Σχολιάστε το άρθρο (0)